Eu unul nu aș putea niciodată să lucrez electrician. Nu pot să înțeleg lucrurile pe care nu le văd și din păcate, curentul electric este invizibil. Întotdeauna am admirat oamenii care sunt capabili să facă lucruri ce mie mi se par imposibile așa că în cele ce urmează voi prezenta un clip aparte, ce aduce în prim plan un fel de explozie dintr-o casă electrică, parcă așa se cheamă aceste perimetre de transformare a curentului electric. Acțiunea se petrece evident în Rusia și are loc o explozie și o flamă, un incendiu de toată frumusețea. Clipul a ajuns într-un an de zile la aproximativ 1.5 milioane de vizualizări și văd că există foarte multe comentarii prin care unii se leagă de faptul că cei doi operatori au băgat zăpadă în acele dulapuri electrice pentru a stinge flama. Stați liniștiți dragilor, știu ei ce fac acolo. Din moment ce nu mai există curent electric pe instalație, nu-i nici un pericol. Oricum tot ce s-a udat acolo a fost schimbat, că doar erau arsuri peste tot.

Tipul care a dat de manetă a avut foarte mult noroc. Deși a făcut flamă imediat ce a acționat levierul de comandă, nu a pățit nimic. Adevărul este că a purtat și echipament corespunzător, ceea ce nu poate decât să fie un plus, mai bine zis o șansă în plus la viață. De-asta eu unul nu aș vrea niciodată să lucrez cu curentul electric, mi se pare un job foarte periculos atât la sol cât și în aer. Că tot am prezentat rândul trecut cum se schimbă sau se montează distanțierele la liniile de înaltă tensiune.

Aveți mai sus clipul cu pricina, iar spectacolul începe pe la minutul 8:50.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.