Home Comedie Uite stăm!

Uite stăm!

2677

Niciodată nu am agreat sau încurajat genul acesta de emisiuni contrafăcute, însă trebuie să recunosc faptul că în unele episoade, și-au făcut apariția câteva personaje de geniu. În clipurile de mai jos avem pe celebrul Alexandru și al lui „Uite stăm!”, dar și pe Gabriel care are niște dume în el mai ceva ca finaliștii iUmor. Recunosc, sunt emisiuni făcute pentru audiență. cu actori, unii mai buni, alții mai slabi, dar situațiile pe care le prezintă sunt cât se poate de des întâlnite în societatea noastră: de la alcoolici la bătăușii de soții.

Sunt curios voi ce părere aveți despre aceste emisiuni, dacă sunt utile sau nu, dacă au pur rol de Entertainment, dacă sunt o prostie. Cert este că acest „uite stăm” a venit în prim plan destul de curând, are ceva timp de când e pe internet și nu a interesat pe nimeni. Lăsați un comentariu dacă v-a plăcut. De asemenea, dacă mai aveți recomandări de asemenea circoteci online, le puteți lăsa tot în secțiunea de comentarii.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.