Home Diverse ACEASTA ESTE INVESTITIA CARE TE VA SCAPA DE APA CALCAROASA PENTRU TOTDEAUNA

ACEASTA ESTE INVESTITIA CARE TE VA SCAPA DE APA CALCAROASA PENTRU TOTDEAUNA

512
BLUESOFT K100/VR34 BLACK 25 L RĂŞINĂ

Instalarea unui filtru apă calcaroasă este recomandată în orice gospodărie, indiferent că discutăm despre casă ori apartament, fie că discutăm despre apa servită de municipalitate sau despre un foraj propriu. Eliminarea calcarului din apa pe care o bem este foarte importantă întrucât prea mult calcar poate avea un impact negativ asupra sănătății noastre (pietre la rinichi), cât despre electrocasnicele cu care intră în contact nu mai vorbim, în timp toate se vor defecta în cazul în care apa cu care funcționează este foarte dură. Este recomandat să fim preventivi atât cu electrocasnicele pe care cheltuim sume mari de bani, dar mai ales cu propria sănătate.

Alegerea unui filtru apă calcaroasă (dedurizator) nu este chiar complicată. În principiu, se alege în funcție de debitul de apă necesar în locuință. Astfel, în cele ce urmează vom prezenta câteva dedurizatoare astfel încât să acoperim într-un fel toate categoriile de nevoi care pot exisa în materie de filtrare apă dură.

TOP dedurizatoare în funcție de debitul de apă moale necesar

Dedurizator BLUESOFT K30/VR1 12,5 LITRI RĂŞINĂ

Un dedurizator de mici dimensiuni, respectiv 50/32/60 cm (L x l x h), capabil să stocheze 12.5 litri de rășină. Este recomandat apartamentelor, spațiilor comerciale de mici dimensiuni care au un consum de apă tratată sub 1.5 metri cubi pe oră. Dedurizatorul BLUESOFT K30/VR1 este preferatul spațiilor mici din baie sau bucătărie și se poate ascunde foarte ușor sub chiuvetă. În funcție de calitatea apei furnizată de municipalitate, se recomandă instalarea înaintea acestui dedurizator și a unui filtru de sedimente capabil să rețină particule de 20-25 microni.

BLUESOFT K30/VR1 12,5 LITRI

Dedurizatorul BLUESOFT K30/VR1 este în topul preferințelor celor care doresc să rezolve problema cu apa dură și din pricina ușurinței cu care poate fi utilizat, acesta dispune de un display care arată atât consumul de apă instant dar și numărul de metri cubi de apă moale disponibili până în momentul în care dedurizatorul va intra în regenerare.

Dedurizator BLUESOFT K100/VR34 BLACK 25 L RĂŞINĂ

Un filtru apă calcaroasă de dimensiuni medii, respectiv 50/32/102 cm (L x l x h), capabil să stocheze până la 25 de litri de rășină. Acest aparat este recomandat caselor cu peste 2 băi dar nu mai mult de 4, și este capabil să livreze până la 2 metri cubi de apă pe oră. Afișajul electronic indică ora, volumul de apă rămas exprimat în metri cubi până la regenerare, zilele rămase până la regenerare dacă dedurizatorul este setat să-și facă regenerarea la un anumit interval de timp, nu în funcție de volumul de apă moale produs, și nu în ultimul rând, consumul de apă instantaneu.

BLUESOFT K100/VR34 BLACK 25 L RĂŞINĂ

Dedurizator APĂ 100 LITRI RĂŞINĂ RX

Un filtru apă calcaroasă de capacitate mare, este capabil să livreze până la 4 metri cubi de apă tratată pe oră. Acesta vine la pachet și cu un tanc pentru saramură astfel încât regenerarea să decurgă în condiții optime. Acest dedurizator este recomandat caselor de mari dimensiuni, cu peste 4 băi dar este foarte des achiziționat și în zona comercială, face față cu brio la restaurante, pensiuni, locații în care se consumă foarte multă apă dar care nu ajung totuși la un consum industrial. Ca și locație de instalare, acest dedurizator trebuie montat într-o cameră în care temperatura ambientală să nu scadă sub 5 grade Celsius, dar nici să depășească 35 grade Celsius. Nici cu umezeala nu este cel mai bun prieten așa că ar fi foarte indicat să fie ferit de beciuri ori zone cunoscute ca având o umiditate crescută.

Dedurizator APĂ 100 LITRI RĂŞINĂ RX

Acestea sunt cele mai recomandate dedurizatoare existente în acest moment pe piața din România. În funcție de necesarul de apă al fiecăruia, există soluție după cum putem vedea.

Ele pot fi achiziționate de pe topwater.ro, unul dintre cele mai renumite magazine online specializate în comercializarea de echipamente destinate tratării apei din România.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.