Un camion cu bere s-a răsturnat pe centura Craiovei. Primarul a decretat doliu. Nici până acum lacrimile șoferilor care au trecut pe lângă grozăvie nu au mai încetat. Tone întregi de lichid vital pentru buna dispoziție și buna organizare a vieții oltenești s-au prăpădit.

Cam asta reiese din comentariile celor care au avut ceva de spus online despre evenimentul în sine. Ca-n România frate, țara numărul 1 în lume probabil la cantitatea de alcool consumată pe cap de locuitor. Dar nu vă speriați, e normal să fim pe locul 1 în acest top. 5 milioane de români au plecat la muncă în străinătate, restul au rămas la boshcetăreală în țară. Discutam cu cineva mai demult, o persoană care lucrează drept vânzătoare la un magazin alimentar, îmi spunea că patroana are de gând să renunțe la alimente și să cumpere de la distribuitori numai pâine și bere. Că asta se vinde cel mai bine. Într-o țară plină de leneși, cum să existe prosperitate? Într-o țară plină de bețivani cum să existe oameni care să vrea să evolueze, care să vrea să se ducă la muncă?

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.