Home Comedie Ai lu Gorobete – umor vechi dar inca de nota 10

Ai lu Gorobete – umor vechi dar inca de nota 10

404

Umorul în ultimii 10-15-20 de ani s-a schimbat destul de mult. Dacă în trecut râdeam cu gura până la urechi la Vacanța Mare, astăzi totul se rezumă la standup comedy. Cu toate acestea, pe YouTube mai găsești umor vechi care din punctul meu de vedere este încă de actualitate.

Ai lu Gorobete de exemplu se încadrează în această categorie, a umorului care deși este vechi, nu devine depășit. La Vacanța mare spre exemplu nu s-ar mai uita nimeni astăzi pentru că umorul este învechit, conceptul nu mai reușește să stârnească hohotele de râs pe care le stârnea în niște vremuri mai simple.

Ai Lu Gorobete face parte dintr-o emisiune numită Clubul de Comedie, un club pe care eu unul aș vrea să-l văd dacă nu din nou pe micile ecrane, măcar pe internet pe rețelele de socializare, pe YouTube, Tik Tok, locuri în care distracția s-a mutat odată cu dezvoltarea tehnologiei.

Comedia este ceva foarte personal, este o punte de legătură între om și intelect și din punctul meu de vedere Ai Lu Gorobete vine în prim plan cu un umor inteligent dar în același timp simplu de înțeles pentru toată lumea. Nu oricine este capabil să creeze asemenea tip de conținut.

Vă las aici un clip cu Ai Lu Gorobete, dacă vă place căutați și voi pe YouTube căci mai sunt o grămadă de asemenea scenete.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.