Home Diverse ROVINIETELE NU TREBUIE SA DEVINA O BATAIE DE CAP PENTRU UN PARC...

ROVINIETELE NU TREBUIE SA DEVINA O BATAIE DE CAP PENTRU UN PARC AUTO – FOLOSESTE ROVINIETA.ONLINE

510

Parcurile auto de mari dimensiuni sunt o corvoadă din punct de vedere al gestiunii, în special dacă discutăm despre vehicule care ies zi de zi pe drumurile publice și care mai mereu necesită atenție din punct de vedere mecanic sau birocratic. Una dintre cele mai importante sarcini ale unui administrator de parc auto de mari dimensiuni se leagă evident de gestiunea rovinietelor și spun acest lucru întrucât un management defectuos de rovinietă poate să aducă la sediul firmei foarte multe amenzi, amenzi care nu sunt deloc de neglijat.

Conform L 241 din 2022, un autoturism depistat pe drumurile județene, naționale sau pe autostrăzile din România circulând fără rovinietă valabilă, riscă o amendă de până la 550 RON, în timp ce un autocamion cu masa maximă autorizată mai mare sau egală cu 12 tone, care are minim 4 axe riscă o amendă absolut colosală de până la 11900 RON. Aceste amenzi pot fi însă evitate, există portalul rovinieta.online care vine în sprijinul administratorilor de parcuri auto de mari dimensiuni cu foarte multe avantaje, cu foarte multe servicii despre care vom discuta în cele ce urmează și veți vedea că multe dintre ele sunt chiar salvatoare, atât de amenzi cât și de timp.

Ce fel de servicii oferă portalul rovinieta.online?

  1. Fiscalizare mult mai simplă. În momentul în care efectuezi administrare roviniete parc auto prin intermediul acestui portal, începe să se genereze o bază de date și pentru fiecare achiziție va exista factura disponibilă imediat în cont. Astfel, se elimină operațiunea de adunare din toate direcțiile a chitanțelor sau facturilor pentru vehiculele pentru care se cumpără roviniete, iar achizițiile se fac de către șoferi din Peco. Administrarea de roviniete online devine astfel mult mai simplă, mult mai simplu de gestionat în contabilitatea firmei.
  2. Alerte pentru rovinietele expirate. În momentul în care se achiziționează roviniete online prin intermediul acestui portal pe o durată mai mare de 30 de zile, în momentul în care acestea se apropie de data expirării, clientul primește alerte și știe exact ce vehicule riscă să iasă pe drumurile publice fără roviniete valabile. Aceste alerte sunt foarte necesare și foarte utile în același timp, fiind singurele care pot evita situația neplăcută a amenzilor. Dacă pentru autoturisme amenzile nu sunt foarte mari, pentru vehiculele grele amenzile urcă până la 11900 RON.
  3. Externalizare management roviniete. Cei care doresc, pot să lase în grija angajaților portalului rovinieta.online managementul de rovinietă. Totul este pe bază de contract, angajații portalului își asumă eventualele greșeli care pot apărea în administrarea rovinietelor pentru întreg parcul auto dacă se constată faptul că greșelile s-au produs din vina lor. Este vorba despre amenzi, evident. Practic, managerul de parc auto își ia o grijă de pe cap și are mai mult timp la dispoziție pentru a se ocupa de alte job-uri atât de necesare în cadrul companiei.
  4. Calculator roviniete. Portalul este în continuă dezvoltare și se adaugă mereu funcții noi. Ultima funcție adăugată este un calculator rovinietă 2023 care poate să fie mai mult decât util în cadrul managementului de parcuri auto. După cum știm, sumele cerute pentru roviniete în România de către stat au o formă ciudată imposibil de ținut minte iar faptul că portalul deține un calculator pentru fiecare tip de vehicul, pentru fiecare perioadă ajută destul de mult în managementul de rovinietă necesar în cadrul unui parc auto de mari dimensiuni.

Cât costă utilizarea portalului rovinieta.online?

Partea cea mai bună legată de portalul rovinieta.online este faptul că este absolut gratuit de utilizat. Nu se percep abonamente, nu se percep taxe separate sau comisioane. Prețurile rovinietelor sunt același ca peste tot pe site-urile oficiale ale CNAIR. Inclusiv serviciul de externalizare al managementului de roviniete este gratuit iar acest fapt transformă portalul rovinieta.online într-un mijloc de ajutor de necontenit pentru managerii de parcuri auto. Practic nu există niciun inconvenient să nu folosești rovinieta.online dacă ești administrator de parcuri auto.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.