Cred că nu există tânăr de 30 de ani care să nu și-l amintească pe Alfonso Ribeiro. Omul a interpretat personajul Carlton în serialul de comedie Fresh Prince Of Bell Air. Serialul a fost difuzat pe la TV în urmă cu mulți ani, eram eu copil, însă ideea de Fresh Prince nu a murit. Serialul se bucură de aceeași faimă ca-n vremurile lui bune. Evident, a fost și rampa de lansare în lumea filmului pentru marele Will Smith, despre care am mai discutat noi în articolul de aici.

În clipul de mai jos, Alfonso participă la un concurs de dans în care reușește să iasă în evidență și nu neapărat din cauza celebrului său dans, interpretat 6 serii prin intermediul lui Carlton în serialul de comedie mai sus menționat. Nu, Alfonso a dansat senzațional alături de frumoasa lui parteneră blondă și au reușit împreună să fie senzația serii. Au dansat într-adevăr pe muzica lui Tom Jones, pe care omul obișnuia să facă celebrul său dans, dar a fost muuult peste ce oferea prin serialul respectiv

Alfonso este un dansator foarte bun și după ce veți urmări și voi acest clip sunt sigur că-mi veți da dreptate. Mie unul mi se par mai mult decât simpatici și sunt de părere că formează o pereche mai mult decât potrivită. M-am bucurat să văd că Alfonso nu a rămas doar la stadiul de Carlton și că a reușit cu timpul să se folosească de acel personaj într-un mod foarte inteligent care să-i aducă foarte multe beneficii. Vă las să urmăriți și voi celebrul său dans și eventual să-mi spuneți cum vi se pare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.