Mie întotdeauna mi-a plăcut Will Smith pentru că, după părerea mea, este cel mai bun comediant din lume, sau bine, să nu exagerăm, printre cei mai buni. Pe Will l-am remarcat prima dată în filmele cu Man In Black și mi-a plăcut foarte mult cum a jucat. Asta să tot fie prin anii 90, la sfârșitul lor sau începutul anilor 2000. Mai departe, l-am văzut în cel mai bun serial de comedie pe care l-am vizionat vreodată: Fresh Prince of Bell Air. Cine nu a văzut acel serial să pună mâna să se uite, e gratis pe net și sunt serii vreo 8-10 la număr, nu mai știu exact.

Pe Gary Barlow l-am văzut prin jurii pe la X Factor, am mai scris și noi despre el mai demult. Este un tânăr care nu e doar talentat la muzică, are și foarte mult umor după cum veți vedea în clipul următor. Cei doi, vor cânta împreună intro-ul de la The Fresh Prince, Will va cânta vocal iar Gary îl va acompania la orgă. Ce a ieșit, e ceva destul de comic, iar din acest motiv doresc să vă prezint și vouă acest mic clip. Cu siguranță o să vi se pară la fel de interesant și amuzant cum mi s-a părut și mie și dacă nu știați de Barlow până acum, cu siguranță veți căuta mai multe clipuri cu el.

Combinația asta de Smith + Barlow mi se pare mai mult decât reușită, poate-i vom vedea vreodată pe amândoi într-un film  / serial de comedie, chiar dacă nu cred că se va mai putea face vreodată un serial asemenea Fresh Prince. Vă las să urmăriți cu atenție clipul și să-mi spuneți în comentarii ce credeți despre cei doi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.