Gary Barlow este din punctul meu de verde unul dintre cei mai deosebiți muzicieni pentru că este capabil să atingă coarda sensibilă. Este unul dintre puținii capabili să mai cânte o piesă de suflet astfel încât în momentul în care îl auzi, să lași tot ce ai de făcut și să începi să visezi la o iubire tantrică ori de mult apusă.  Piesa de mai jos este de fapt un colaj, sunt 12 minute de piese legate de-ale lui Gary Barlow care mie unul îmi plac foarte mult. Dacă nu știți cine este acest Gary Barlow, aveți aici un clip în care face niște glume destul de frumoase și inteligente alături de marele Will Smith.

Dacă vă plac melodiile de suflet cu siguranță o să vă placă și Gary Barlow. Eu l-am descoperit de curând și-mi aduc aminte de el din juriul X Factor din Marea Britanie. Este genul de om foarte corect și sensibil și sunt sigur că o să reușească să vă impresioneze și pe voi. O să vă pară rău că nu l-ați descoperit pe Gary mai devreme așa cum îmi pare și mie.

Mi-ar fi plăcut să aflu de el mult mai devreme. Mereu mi-am pus întrebarea cu ce se ocupă din moment ce este în juriul X Factor, însă nu am apucat să aflu cum îl cheamă pe om până de curând, în momentul în care am descoperit acest clip. Atunci am aflat cine este și cât de bine cântă. După ce am văzut acest clip mi-am dat seama că este genul de om care este pe merit în scaunul juraților de la X Factor, ca și ceilalți de altfel. Ascultați-l pe Gary cum cântă sentimente LIVE și îmi puteți lăsa în comentarii ce credeți.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.