Home Diverse Ai nevoie de cutii cu dimensiuni exacte? Pe dinosans.ro găsești un calculator...

Ai nevoie de cutii cu dimensiuni exacte? Pe dinosans.ro găsești un calculator preț cutii din carton  

867
cutii

Cine deține un magazin online este nevoit să investească în ambalaje din carton, în cutii cu care să ocrotească produsele cumpărate de către clienți, în drumul lor prin lumea curieratului românesc.

Este necesară o protecție suplimentară întrucât comerțul online este oarecum mai complicat față de comerțul stradal, acesta implică parteneri – intermediari care pot efectiv să-și bată joc de afacerea ta și să te ducă la ruină. Degeaba unele produse au cutii zdravene, capabile să reziste la șocuri, atunci când vine vorba despre firmele de curierat românești, orice este posibil.

Și decât să riști să te trezești cu retururi neașteptate, cu produse întoarse la magazin din pricina faptului că în timpul transportului s-a rupt ambalajul, mai bine investești în cutii din carton și te asiguri că nu vor exista probleme. Chiar dacă se va rupe ambalajul suplimentar la transport, clientul va recepționa comanda întrucât ambalajul original va rămâne intact.

Ce se întâmplă atunci când ai un business mai special, și ai nevoie de niște cutii din carton cu dimensiuni diferite față de standard? Ei bine, atunci trebuie să cauți un producător ambalaje din carton capabil să onoreze o asemenea cerere. Există de exemplu Dinosans SRL, producător de ambalaje din carton cu o vechime pe piață de aproape 20 de ani, care cu siguranță va putea să ofere orice tip de dimensiune.

De fapt, pe site-ul Dinosans.ro există un calculator preț cutii din carton pe care orice mic întreprinzător îl poate folosi pentru a-și face o idee despre cât anume poate să coste minim o cutie cu dimensiuni diferite față de standard. Un astfel de calculator este foarte recomandat întrucât poate ajuta la stabilirea necesarului investiției în cazul afacerilor aflate la început de drum, afaceri de care mulți vor încerca să profite cu fel de fel de oferte care mai de care mai pompoase, dar care în realitate sunt dezavantajoase.

Cel mai bine este să vezi cu ochii tăi cât poate să coste un ambalaj din carton, fără să încerce nimeni să te păcălească cu nimic. Dinosans SRL este pe piață de aproape 20 de ani și a reușit să se mențină din pricina faptului că are un respect deosebit față de client. Există multe companii care vin pe piață doar ca să dea tunuri, să încerce să păcălească în stânga și în dreapta cu fel de fel de oferte ciudate, însă ele nu au cum să reziste pe piață nici măcar 2 ani. „Antreprenorii” renunță singuri când observă că nu mai au pe cine să păcălească. Internetul în ziua de azi a devenit un fel de străjer al seriozității, a devenit un loc de unde în câteva secunde oricine poate vedea dacă o anume firmă este serioasă sau nu.

Așadar, o colaborare cu un producător ambalaje din carton, cu vechime pe piață, este mai mult decât necesară atunci când ai nevoie de cutii din carton cu dimensiuni exacte. Afacerile online se bazează pe parteneri și succesul lor depinde nu doar de seriozitatea ta ci și de seriozitatea partenerilor.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.