De multe ori ne lovim de un zid în momentul în care ne dorim să facem un cadou frumos celor dragi, iar acest zid se numește banalitate. Majoritatea magazinelor destinate cadourilor sunt pline de cadouri banale, ori cadouri care pot fi cumpărate de oriunde, inclusiv de prin mall-uri ori supermarketuri. Mediul online deschide puțin orizonturile pentru cei care caută idei de cadouri pentru bărbați oarecum mai speciale, unice și nu în ultimul rând utile. Unul dintre magazinele online din care puteți cumpăra asemenea cadouri se numește jubi.ro iar în cele ce urmează vom prezenta cele mai interesante 7 idei de cadouri pe care le puteți achiziționa din acest magazin online.

7 idei de cadouri pentru bărbați pe care le poți cumpăra de pe jubi.ro

  1. CANA TERMOSENSIBILA

Această cană „se transformă” în momentul în care o umpli cu cafea fierbinte și este un cadou extraordinar pentru cei care iubesc astronomia, pentru cei care au o pasiune pentru constelații, pentru cei care urmăresc mereu documentare despre Univers și despre stele, despre galaxii.

  1. PUZZLE 3D

Există foarte mulți bărbați pasionați de puzzle. E normal să cauți idei de cadouri pentru bărbați unice în acest sector iar varianta de pe jubi.ro este cu siguranță una salutară. Un puzzle din lemn este un cadou magnific pentru cineva pasionat cu adevărat de aceste jocuri.

  1. PORTCARD CU ACUMULATOR

Cu toții avem nevoie de port carduri în ziua de azi întrucât majoritatea cumpărăturilor pe care le facem le plătim cu cardul, în portofel se adună mai multe carduri decât bani. Acest port card se încadrează la idei de cadouri pentru bărbați fantastice, întrucât are integrat și o baterie externă.

  1. TASTATURA LASER

Foarte potrivită pentru cei care au obiceiul să scrie multe mesaje prin intermediul aplicațiilor gen WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger. Acest gadget proiectează o tastatură fizică prin intermediul luminii și poate fi de mare ajutor în timpul călătoriilor, concediilor, etc.

  1. BATERIA EXTERNĂ SOLARĂ

Un cadou potrivit pentru oricine, în ziua de astăzi una dintre cele mai mari drame pe care le putem trăi se leagă evident de deconectarea de la internet. Bateriile telefoanelor mobile nu sunt extraordinare așa că un asemenea ajutor este binevenit, cu atât mai mult cu cât se poate încărca la soare.

  1. TREPIEDUL 360

Acest trepied este foarte util pentru creatorii de conținut de pe Instagram sau TikTok. Înlocuiește acea persoană care trebuie să stea mereu după tine să te filmeze și devine astfel una dintre cele mai interesante idei de cadouri pentru bărbați, pentru cei cărora le place să fie creativi în online.

  1. RULETA CU SHOT-URI – Un cadou care garantează distracția chiar în cadrul petrecerii în care va fi dăruit. Shot-urile se pot umple cu diferite băuturi iar norocul este cel care va decide, cine ce anume bea. Partea bună este că avem de-a face cu un cadou super ieftin care va aduce în schimb multă distracție.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.