Home Realitate Cât consumă motoarele de capacitate mare?

Cât consumă motoarele de capacitate mare?

2034

Mereu au fost speculații legate de consumul motoarelor foarte mari, gen 6.3 litri V12. Ei bine, Ovidiu Pop a făcut un clip cu care dorește să pună capac speculațiilor de orice tip.

Omul a avut pe mână foarte multe mașini puternice, foarte multe mașini cu motoare uriașe, atât cumpărate pentru uz personal cât și închiriate.

Evident, cifrele diferă foarte mult în funcție de marca autoturismului, de tehnologia din spatele motorului mai bine zis, nu de capacitatea propriu-zisă.

Veți vedea că un BMW sau un Mercedes cu motoare mai mici decât motorul unui Lamborghini pot consuma de 3 ori mai mult carburant. Surprinzător, nu?

Să urmărim clipul lui Ovidiu, pe care-l mai așteptăm și cu alte clipuri de genul acestuia, prin intermediul cărora să pună capac și altor speculații din lumea auto.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.