Home Diverse De ce le place românilor atât de mult să joace la pariuri...

De ce le place românilor atât de mult să joace la pariuri sportive?

1860

Nu este nimic ciudat să joci la pariuri sportive în anul 2020. Toată lumea o face și nu neapărat din pricina faptului că în jur este sărăcie mare. Se spune că într-o societate, cu cât gradul de sărăcie crește, cu atât se acutizează speranța oamenilor de a câștiga bani mulți la jocuri de noroc. În România se întâmplă altceva, de vreo 10 ani.

România a fost dintotdeauna o țară „microbistă”. Nouă ne-a plăcut fotbalul foarte mult chiar dacă după dispariția Generației de Aur, rezultatele pe plan internațional ale echipei naționale au încetat să existe. Ne hrănim cu fotbal, urmărim meciuri din campionatele puternice ale Europei precum Franța, Germania, Italia sau Spania.

Pasiunea pentru fotbal alimentează pasiunea pentru pariuri sportive?

Din moment ce oamenii se pricep cât de cât la fotbal, din moment ce oricum urmăresc o grămadă de meciuri pe săptămână, nu le-a fost deloc dificil să învețe cum stă treaba și cu aceste case de pariuri apărute în număr foarte mare pe străzile din România și chiar online, în ultimii 10 ani. Mulți pasionați de fotbal le-au prins gustul.

Adevărul este că nu-i greu să te înveți să depui biletul zilei la pariuri sportive în momentul în care constați că nimerești destul de des scorurile. Deși pare ciudat și împotriva ideii fundamentale a conceptului „jocuri de noroc”, mulți români au reușit să transforme pariurile sportive într-un job, într-o sursă constantă de venit.

Cum reușesc aceste pariuri sportive să aducă un venit suplimentar

Da, astăzi există români care asta fac toată ziua, se informează în legătură cu meciurile existente și pariază. Există internet la care pot apela fără nicio restricție. Cine reușește să dețină cât mai multă informație, reușește evident să câștige destul de des la pariuri sportive. Astăzi există chiar și site-uri care oferă pariul zilei, gratis.

Tot ce trebuie să faci pentru a afla ponturi este să accesezi aceste site-uri specializate în furnizare de meciuri favorabile pentru pariuri sportive și ai deja un plus. S-au dus vremurile când accesul la informație era restricționat, s-au dus vremurile în care pentru a putea obține informații despre meciuri și echipe, trebuia să cumperi ziare sport.

De ce le place românilor atât de mult să joace la pariuri sportive?

Ca să răspundem clar la întrebarea din titlu, am putea spune că românii s-au lipit atât de bine de aceste pariuri sportive întrucât reușesc să câștige destul de des. Mizele pe care le joacă nu sunt mari, banii pe care-i bagă nu sunt problematici. Adevărul este că există mulți oameni care cu 2 lei au câștigat, câștigă și vor câștiga bilete de 50 de lei.

Păi dacă facem un calcul mic, dacă într-o lună pui zilnic un bilet cu 2 lei și suma maximă ce poate fi câștigată este 50 de lei, 10 astfel de bilete „ghicite” îți pot aduce 500 de lei în buzunar. Având în vedere că salariul minim pe economie este 1300 lei net, bani în mână, pentru mulți dintre cei blocați în orașele mici de provincie, 500 de lei extra se simt.

Din păcate cam acesta este adevărul, discutam cu un amic de-ai mei mai demult de ce într-un oraș așa slab industrializat precum Drobeta Turnu Severin există peste 50 de puncte de lucru pentru agenții de pariuri sportive. Răspunsul acesta trebuie să fie, pentru că lumea joacă mult. Și mai mult ca sigur se și câștigă.

Pasiunea pentru pariuri sportive se extinde și spre alte discipline, nu doar spre fotbal

Din câte am observat, cei care joacă la pariuri sportive au început să pună și pe alte discipline. Tenis de exemplu. Și asta nu doar pentru că Simona Halep face de ani de zile surprize frumoase românilor, pur și simplu oamenii au început să învețe cum stă treaba și pe alte discipline. Există o continuă adaptare în vederea creșterii câștigurilor.

Câștigurile …  de-asta le place românilor atât de mult să joace la pariuri sportive. Atât timp cât luna se încheie pe plus, nu văd cum ar putea să nu le placă. Cui nu i-ar place o activitate care reușește să le ridice un pic sau chiar considerabil nivelul de trai? Voi? Jucați la pariuri sportive? Dacă da, sunt curios cât ați prins cel mai mult.

Lăsați-mi un comentariu cu câștigurile voastre în secțiunea de după articol. O să facem apoi un TOP.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.