Home Realitate Patriotismul la români – MIRCEA BRAVO

Patriotismul la români – MIRCEA BRAVO

1545

Fraților demult nu am mai văzut un clip mai adevărat precum cel de mai jos, al lui Mircea Bravo. Eu unul nu am avut niciodată o părere foarte bună despre el dar în ultima vreme încep să mi-o cam schimb. De când s-a apucat de lucruri serioase am început să-l iau și eu în serios. Înainte făcea niște interviuri pe stradă sau provocări destul de cocălărești din punctul meu de vedere, însă acum se pare că a trecut la nivelul următor și a început să capteze într-o formă destul de comică, adevăruri din societatea noastră.

Iată că a zis-o și pe asta cu patriotismul, a zis-o și pe asta cu românul care nu muncește dar se poartă, a zis-o și pe asta cu românul care-i consideră pe cei care lucră la străini niște fraieri, cu toate că el este o lepră care se bucură de banii celor din familie, plecați la muncă în străinătate. Da, la străini. Din punctul meu de vedere, acest clip al lui Mircea ar trebui să aibă 20 de milioane de vizualizări, să-l fi văzut măcar o dată fiecare român.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.