Home Realitate Casa de 12.000 de dolari – renovare

Casa de 12.000 de dolari – renovare

1337

Youtube aduce în prim plan și lucruri constructive, din care ai ce învăța, la care te poți uita ca la niște adevărate documentare. Nu e totul numai cocălăreală și țigănie.

De exemplu, am descoperit recent canalul Homemade Home în care un tip renovează case, ieftin, așa cum ne place nouă, românilor. Și asta de unul singur, fără să mai cheltuie bani cu firmele de construcții, tot cum ne place și nouă, românilor.

Am descoperit canalul său de Youtube demult când s-a apucat să renoveze o casă ieftină care se afla într-o stare jalnică iar acum, după ce a terminat-o, a postat un fel de timelapse de 10 minute în care prezintă toate operațiunile cap-coadă.

Mie mi se pare ceva foarte tare foarte interesant, și dacă sunteți obișnuiți cu proiectele DiY, cu siguranță o să vă placă și vouă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.