Home Diverse 3 motive pentru care orice parinte isi doreste o petrecere cu animatori...

3 motive pentru care orice parinte isi doreste o petrecere cu animatori pentru copii

1041
animatori pentru copii

Nu traim in filme si deci rare sunt cazurile cand familia, parinti a unor copii plini de energie, merg la o petrecere insotiti de ajutoare, bona sau bunici. Un moment festiv, oricare ar fi el, zi de nastere, nunta etc. este timp de distractie pentru toata lumea. In lumea parintilor insa totul se traduce prin distractie oferita celor mici.

Pentru cei care nu au auzit pana acum de animatori copii sau pentru cei care sunt de parere ca acest gen de serviciu este prea costisitor, merita amintite cel putin 3 dintre motivele care recomanda alegerea ca fiind una ideala. Iata despre ce este vorba:

Distractie garantata

Poate ca cel mai mare castig din aceasta poveste este cel legat de distractia copiilor. Infinita lor energie nu isi are astampar, asadar in mod constructiv animatorii se vor ocupa ca cei mici sa aiba un motiv bun de a-si consuma energia facand ceva util. Jocuri, dansuri si multe activitati specifice fie evenimentului – daca este unul tematic -, fie varstei grupului.

Perioada in care animatorii se vor ocupa de cei mici este distractie garantata, la pachet cu faptul ca vor fi supravegheati.

Context adaptat celor mici

Nu este ca si cand ceri un favor sau faci un compromis pentru un timp scurt, cand ca parinte, poti sa te bucuri de o petrecere. Animatorii pentru copii ofera celor mici un party adaptat varstei lor. Scenariul este unul bine pregatit, completat si de momente de improvizatie, pentru a mentine interesul copiilor.

Prin insasi aparitia lor, costumati in personaje indragite, animatorii vor fi o surpriza placuta pe care copiii o imbratiseaza cu drag. Se simt in lumea lor, isi manifesta entuziasm si simt ca li s-a indeplinit o dorinta, tinand cont de preferintele celor mici de a-si intalni eroii favoriti.

Timp liber pentru parinti

Intr-un lant de reactii si de factori care depind unii de altii, in timp ce copiii au parte de distractie, parintii pot avea si ei timp liber. O mica pauza care le permite sa se destinda si sa se bucure de o petrecere, la randul lor.

Ideal este ca unele agentii de profil pot organiza o petrecere pentru copii adaptandu-se conditiilor. Spre exemplu la o petrecere de botez, tematica evenimentului se imparte intre a fi petrecerea adultilor ce sarbatoresc pe copil si pe parintii acestuia si petrecerea copiilor. Poate fi vorba, de ce nu, de o zi onomastica a celor mari, motiv pentru care si cei mici vor avea o ocazie de a-si insoti parintii la evenimente, de a se distra in acelasi timp.

O recomandare este paradisulpersonajelor.ro; una din oferte este de 4 ore platite si inca una gratuit. O astfel de agentie dispune de optiuni atat de diverse pentru a pune la punct o petrecere pentru cei mici: se pot organiza petreceri unde o piniata va fi momentul mult asteptat, un atelier de creatie sau masina de bule poate fi adusa, spre marea bucurie a participantilor.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.