Home Diverse Ghid salvator pentru cei care nu stiu ce cadou sa aleaga

Ghid salvator pentru cei care nu stiu ce cadou sa aleaga

1082
cadou

Ocaziile speciale din viata fiecaruia merita sarbatorite ca atare. Timpul fuge practic si ne lasa doar cu amintiri. Acest lucru se poate spune si despre cadouri, ca devin simboluri si amintiri dragi despre evenimente, oameni, momente. Pentru a primi o astfel de incarcatura emotionala, cadoul trebuie si merita ales corespunzator. Daca vei gandi astfel, este cu atat mai greu sa alegi unul.

Straduinta ta de a alege un cadou potrivit si nu ceva la intamplare inseamna pana la urma si dorinta ca ceea ce daruiesti sa aiba efect si impact asupra destinatarului. Este ceea ce ti-ai dori si pentru tine, de aceea vei incerca sa iti dai silinta, setand un exemplu despre ce inseamna arta de a oferi.

Cadoul perfect nu exista

Sa incepem prin a sparge tiparele si sa spunem ca nu exista un cadou perfect. Este greu de intuit ce si-ar putea dori o femeie sau un barbat, mai cu seama cand starea de spirit poate influenta o astfel de decizie. Planeaza asupra ta un stres evident, de aceea, orienteza-te de la bun inceput catre magazinele de specialitate.

O recomandare este Gift Express, unde vei gasi idei de cadouri pentru femei, pentru barbati sau copii. Ai de partea ta avantajul unei vaste colectii si selectii. Poti alege cadouri in functie de ocupatia destinatarului, in functie de pasiuni sau dupa tipare clasice legate de interese. Acopera arii largi de obiecte, de la accesorii la cosuri cadou spre exemplu.

Cand nu stii ce sa alegi

Un cadou este corelat in primul rand cu ocazia, cu relatia pe care o ai cu destinatarul, momentul daruirii si nu in cele din urma detalii despre cel care primeste surpriza. Cu toate acestea, s-ar putea sa fii confuz/a despre ce este potrivit sa oferi, astfel incat sa nu lasi loc de interpretare, sa nu para ca e prea putin sau prea mult, sa nu fie o altfel de tenta decat ideea ca te-ai straduit sa alegi un cadou memorabil.

Vei descoperi din nou tot la Gift Express surse de inspiratie. O idee este legata de cosurile cadou. Acestea se vor gasi fie in categoria destinata femeilor, fie in cea a barbatilor. Pot contine delicii culinare, poate chiar si accesorii sau obiecte potrivite cu tematica. Tine cont ca aceasta idee te poate salva uneori cand nu stii ce sa alegi, fiind deloc putin, ci un aranjament bogat. Ideea o poti adapta pentru a oferi un astfel de cadou unui sef de asemenea.

O alta idee ce te salveaza oricand se leaga de accesoriile pentru birou. Daca destinatarul tau lucreaza la birou, apreciaza cu siguranta lucrurile practice dar si de decor. Vei gasi la Gift Express o selectie a acestor tipuri de cadouri, precum si agende sau portofele. Practic nu ai cum sa dai gres cu acestea.

Nu in cele din urma, o idee salvatoare mereu este legata de o sticla de vin, poate chiar unul de colectie, cu eticheta personalizata sau cu un suport inedit. In functie de persoana plusezi si vii cu o varianta tot mai pretentioasa.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.