În ziua de azi, tehnica de filmat a evoluat destul de mult. Există drone, există imagine de calitate, există camere ce pot fi atașate pe diferite corpuri și așa mai departe. Concluzia este clipul de mai jos, care este de fapt reclamă la o moară de lemn, ce transformă bușteanul în scândură. Foarte mișto reclama și interesantă în același timp. Mie unul mi-a captat atenția și faptul că acest clip a adunat aproape 1 milion de vizualizări mă face să cred că așa trebuie făcută o reclamă de calitate, să devină oarecum viral.

Sunt curios voi ce părere o să aveți de aceste imagini sau mai bine zis de această idee de a face reclamă, prezentând foarte miști o fabrică, o activitate, venind în prim plan cu ceva care să capteze atenția timp de 5 minute, nu doar câteva secunde cât ține de obicei un spot publicitar.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.