Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regulat, vei vedea că dinții tăi se vor albi câteva tonuri.

Vei afla care sunt cauzele îngălbenirii dinților (medicamente, genetică, fumatul, alimentele colorate) și care sunt metodele prin care îți poți albi dinții acasă, fără să mergi la dentist. Printre cele 9 sfaturi practice pentru un zâmbet perfect se numără: folosirea unei paste de dinți home-made cu turmeric, ulei esențial de arbore de ceai; spălarea dinților cu căpșune, cu praf de cărbune medicinal; clatirea gurii cu apă cu lămâie…


Cu toate acestea, îți recomandăm să mergi o dată la 6 luni la un control stomatologic pentru un  Periaj profesional și un Detartraj pentru a elimina placa bacteriană și petele de pe dinți. Pentru albirea dinților, medicul dentist poate efectua și un Air flow cu bicarbonat.

Etichete: albire dinti, reteta pasta de dinti, Dentist Bacau, Stomatolog Bacau

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.