Ai visat întotdeauna la un zâmbet de Hollywood? Îți dorești dinți sănătosi, puternici și albi ca zăpadă? Atunci urmărește acest videoclip cu sfaturi de îngrijire a dinților și dinții tăi îți vor spune mulțumesc! 🙂

Vei afla cum să te speli corect pe dinți, cum să folosești ața dentară, cum să îți albesti dinții folosind bicarbonat de sodiu, cărbune medicinal, ce alimente și băuturi să eviți, cum se formează cariile dentare și cum se tratează la dentist și multe alte informații și sfaturi utile.

Nu uita că este indicat să mergi la un consult stomatologic de două ori pe an. Medicul stomatolog poate identifica cariile în stadii incipiente sau afecțiuni ale gingiilor în stadii incipiente, îți poate efectua un periaj profesional și un detartraj pentru eliminarea plăcii bacteriene și a depunerilor de tartru sau un Air flow cu bicarbonat pentru eliminarea petelor de pe dinți și albirea dinților cu 1-2 tonuri.

Etichete: albire dinti, ata dentara, pasta de dinti, carii dentare, igiena orala, cabinet stomatologic Bacau, stomatologi Bacau….

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.