În ultimii ani am văzut multe mizerii pe YouTube, dar asta le întrece pe toate. Și când spun mizerii mă refer bineînțeles la oameni. Nelson Mondialu s-a dus fraților la restaurant și a început să se țigănească pentru niște mici. Ba că nu-s făcuți ba că sunt prea arși, nici el nu știe cine i-a căcat izmenele. Înainte să primească micii, a început să se plângă de ciorba de burtă că e apă chioară și alte chestii la fel de mărunte precum personalitatea lui. Modul în care a vorbit și s-a purtat cu acea chelneriță m-a făcut să vomit, vorbesc serios. Eu dacă eram în locul femeii îl scoteam afară din restaurant și terminam bâlciul. După ce că au venit doi oameni și au mâncat de 40 de lei, mai face și figuri că micii au fost nu știu cum, că vrea restul înapoi și alte țigănii de-astea de 2 lei. Dar na, ce să te aștepți de la un țigan?

Și tot stau și mă întreb ce caută mizeria asta pe YouTube? Chiar așa de mult s-a dus dracului societatea din România astfel încât să i se pară ceva fain și frumos ce face Nelson în clipurile lui? Băi frate și are sute de mii de abonați, sute de mii de vizualizări pe la clipuri, etc. Cred că scârbă mai mare nu am simțit niciodată ca acum, când realizez ce fel de oameni au succes pe YouTube într-o țigănie, pardon, țară ca România. Probabil de-asta și are succes, că toată țara e plină de țigani, de oameni asemenea lui, analfabeți prost crescuți care se trag de șireturi pentru 5 lei, pentru o burtă de mici.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.