Anul trecut, în 2017, a avut loc un eveniment pe care sincer, nu-l vedeam petrecându-se în România. Este vorba despre UNTOLD, festival de muzică trance. Deși românii nu prea știu ce-i aia trance, fiind experți în cocălăreală și manele, iată că s-a umplut un stadion prin Cluj atunci când și-a făcut apariția Armin. Desigur, printre zecii de mii de cetățeni români erau și mulți străini, și la A State of Trance se plimbă o grămadă prin lume după Armin, dar majoritari au fost evident români.

Din păcate, nu am apucat să mă duc și eu la festival, și regret destul de mult treaba asta pentru că dacă o să vă uitați un pic prin clipul de mai jos, o să vedeți niște oameni pe care nu-i prea vezi în societate în fiecare zi. Cei care și-au cumpărat bilete sunt toți oameni frumoși, simpli, zâmbitori, cu chef de viață. Nu văd pic de cocalar pe stadion, nu văd pe nimeni să toace semințe, nu văd pe nimeni cu PET-ul de 3 litri de bere pe-acolo. Sunt doar oameni fericiți care se bucură de o muzică mai specială.

Dacă se va organiza vreodată din nou acest festival, mai mult ca sigur am să-mi fac bagajele și am să mă duc și eu măcar o zi, măcar să-l ascult și eu o dată pe Armin LIVE. E o energie specială degajată de un asemenea public pe care o simt atunci când mă uit la clip. O energie care l-a făcut pe Armin să plângă. Dacă el a simțit-o, vă dați seama că emoția LIVE este mult mai puternică. Voi ați fost la UNTOLD? Dacă da, care a fost impresia voastră generală? Lăsați-mi scris în secțiunea de comentarii.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.