Mulți dintre noi am observat faptul că se construiește cu din ce în ce mai multă sticlă în jurul nostru iar în cazul în care vă întrebați de ce, în cele ce urmează vom trece în revistă 3 avantaje ale unei balustrade din sticlă, astfel încât să răspundem la această întrebare cât mai concis și simplu. Balustradele sunt cele mai evidente în acest context așa că mi se par exemplul cel mai relevant.

3 avantaje ale unei balustrade din sticlă

  1. Aspectul. O balustradă sticlă este de departe cea mai arătoasă dintre toate opțiunile disponibile. În trecut era la modă aluminiul, însă iată că evoluăm, iar arhitectura modernă folosește din ce în ce mai multă sticlă. Adevărul este că rezultatul final este unul demențial. Nu este de mirare că tot mai multă lume duce în rezidențial balustrada din sticlă, folosită de obicei în mediul industrial-comercial. Toată lumea vrea să aibă o casă desprinsă din revistele de arhitectură și mulți sunt dispuși să investească destul de mult în acest aspect.
  2. Prinderea. Sticla deși pare un material rigid cu care nu se poate lucra chiar orice, tehnologia modernă ne demonstrează exact contrariul. În ziua de azi există balustrade cu fixare în profil, balustrade cu prindere punctuală, există balustrade curbe, balustrade structurale, există chiar și balustrade cu fixare prin lipire dacă vă vine să credeți. Cele mai renumite și folosite sunt balustradele cu montanți, utilizate la înălțimi destul de mari pentru o siguranță perfectă.
  3. Rezistența. Deși aparent discutăm despre un material foarte casant, tehnologia modernă aduce în prim plan o sticlă securizată care este capabilă să îndeplinească standarde moderne de siguranță și care poată fi folosită cu brio la prevenirea căderii în gol. Sunt curios ce se va întâmpla pe viitor cu sticla, pentru că deja o folosim în niște domenii în care siguranța este imperios necesară. Să nu uităm nici de celebrele moduri și traverse din China, devenite deja celebre.

Așadar, dacă vă bate gândul să folosiți sticla pentru balustradă, nu vă sfiiți. Rezultatul final o să fie extraordinar fără să se facă rabat la calitate ori la siguranță.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.