SHARE

Dacă v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă în momentul în care hoții intră în acțiune, iată că acum puteți vedea cu ochii voștri. Există pe net foarte multe clipuri cu spargeri de locuințe așa că am ales unul foarte clar, cu o calitate video destul de bună dacă nu aproape perfectă. Știu, mulți dintre voi vă întrebați dacă sunt români. Din moment ce acțiunea se petrece în Marea Britanie, e foarte posibil să fie români, că altfel de unde ar avea toți analfabeții și toți leneșii numai BMW și Audi după 2 luni de „plecat la muncă în Anglia”. Am mai discutat noi despre tinerii români care „se descurcă”, indiferent de țară.

Mulți au plecat la „muncă” în străinătate că de pe-aici nu prea mai aveau ce fura, plus că dacă ar fi fost prinși, ar fi stat în închisori insalubre. În Marea Britanie sau alte state din UE, închisorile sunt un fel de hoteluri. Mulți dintre românii care ajung dincolo de gratii în străinătate au condiții în acele închisori ce n-au avut probabil acasă niciodată dar în fine, asta e o discuție pe care o vom aborda cu altă ocazie.

Sunt curios cum vi se par imaginile de mai jos, după statură niciunul dintre hoți nu are mai mult de 20 de ani ceea ce adâncește suspiciunea că ar putea fi români, doar românii fug de școală și de carte ca dracu de tămâie și doresc să facă munți de bani peste noapte, fără să muncească.
Se pliază pe mentalitatea poporului nostru chestia asta cu furatul, să nu mai zicem de ce se întâmplă pe la guvernare, acolo hoția e și mai mare și mai vizibilă.

Articole Recomandate

Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
VIDEO – 9 Sfaturi pentru un zâmbet perfect Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regula...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here