Alegerea unei uși de exterior pentru casă nu e un lucru atât de simplu cum pare pentru că trebuie respectate câteva reguli simple, despre care vom discuta și noi în cele ce urmează. Totul este destul de logic și veți înțelege mai bine care sunt pașii care vă vor aduce față în față cu calitatea și bunul gust.  Există 3 greșeli mari pe care multă lume le face atunci când alege ușa de exterior, după cum urmează…

3 greșeli des întâlnite în alegerea unei uși de exterior

  1. Cumpărarea de uși metalice. Cunosc câteva cazuri în care oamenii au cumpărat niște uși metalice de exterior și s-au trezit peste vreun an că acestea au ruginit. Ușile din exterior trebuie să fie din materiale care nu ruginesc, lemn, aluminiu, PVC, etc. Cele metalice sunt folosite de obicei numai pe la blocuri, unde nu pot intra în contact cu ploaia.
  2. Culorile nu bat cu fațada. Multe dintre ușile de exterior cumpărate de români se potrivesc ca nuca-n perete din punct de vedere al coloritului. Chiar ieri am văzut pe stradă o ușă roșie pe o fațadă galbenă sau ceva de genul. Dacă nu sunteți atenți la culori, poate să ia naștere un mare kitsch. Atunci când vă cumpărați ușa de exterior țineți cont și de culoarea fațadei.
  3. Se cumpără uși ieftine. Ușile foarte ieftine nu sunt deloc de calitate. Dacă vă doriți calitate pe termen mediu și lung, atunci trebuie neapărat să vedeți ușile de exterior Kulttur. În plus, pe site-ul lor veți avea și posibilitatea de a configura aceste uși astfel încât să primiți exact dimensiunea de care aveți nevoie, culoarea, etc. În plus, o să observați că ușile Kulttur au și un design special, care de asemenea poate să fie personalizat. Nu o să găsiți așa ceva pe la magazinele din oraș.

Acestea sunt cele mai importante 3 greșeli pe care oamenii le face de obicei atunci când aleg ușa de exterior pentru casele lor. Mare atenție așadar la material, la culoare și la calitate pentru că discutăm despre o locuință în care trebuie să ne simțim mai mult decât liniștiți și împliniți.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.