Cred că am observat cu toții faptul că femeilor din această țară le place să fie cât mai elegante indiferent de ocazie, au obiceiul să investească foarte mult în acest aspect indiferent că discutăm despre haine sau accesorii. De ce? Pentru că, eleganța definește feminitatea și invers. În cele ce urmează vom discuta despre ceasuri de damă, mai precis despre trei modele care pot fi cumpărate de pe japora.ro și care sunt într-un fel simbolul eleganței. Dacă aveți iubite care adoră ceasurile, stați așadar pe-aproape.

3 modele de ceasuri de damă mai mult decât elegante

Sergio Tacchini ST.8.103.02 Streamline – discutăm despre un ceas destul de ieftin, care se încadrează în alte două mari categorii, fashion și casual. Mecanismul de bază este unul japonez iar carcasa din oțel inoxidabil. Este un ceas cu un design foarte simplist, fapt ce-i conferă o eleganță aparte. Am spus de multe ori faptul că simplitatea și bunul gust sunt părți componente de bază ale eleganței.

Orient FUT0E001B0 Quartz – deși are o oarecare fire sportivă, acest ceas este unul destul de elegant. De fapt, Orient este unul dintre brandurile consacrate în acest domeniu pentru eleganță. Prețul este interesant și deși mulți dintre voi veți cataloga drept „scump”, părerea mea este că eleganța și calitatea necesită uneori o putere de cumpărare puțin peste medie. Oricum nu cumpărați ceasuri zilnic, dacă sunteți amatori de calitate veți înțelege acest lucru.

Calvin Klein K3Y2S11S Dress Bangle – aici discutăm deja de ceasuri de TOP. Calvin Klein este de departe unul dintre cele mai renumite branduri din acest domeniu și astfel, modelul Dress Bangle mi se pare cel mai potrivit pentru a fi încadrat în sfera ceasurilor de damă mai mult decât elegante. Poate că acest ceas nu va fi pe gusturile tuturor din pricina formei ciudate care-l aseamănă mai mult cu o brățară, însă sunt sigur că vor exista și persoane care-l vor aprecia și-l vor cumpăra.

Fiecare cu gusturile sale. Dacă sunteți interesați în special pe viitor de ceasuri de damă elegante și nu știți ce să alegeți, acest articol poate să vă dea o mână de ajutor.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.