SHARE

Accidentele de motocicletă sunt cele mai spectaculoase dar și cele mai grave, mai ales atunci când în incident sunt implicate două motoare, nu o motocicletă și o mașină cum se întâmplă de obicei. În clipul de mai jos, unul dintre motocicliști derapează, cade, ajunge pe contrasens cu tot cu motor unde este lovit direct de alt motociclist care circula regulamentar. Foarte dure imaginile dar din fericire, nu a murit nimeni. Nu s-a lăsat nici cu mâini, picioare, capete smulse cum s-a întâmplat pe centura Craiovei.

De-asta atunci când ești motociclist trebuie să investești în echipamentul de protecție și în cauciucuri mii de euro, poate încă o dată contravaloarea motocicletei. Se poate întâmpla ceva aiurea nu neapărat din vina ta și dacă tu ai protecții de 30-40 de dolari pe tine, îți dai seama că ai toate șansele să dai colțul.

Nu e de glumă cu chestiile astea și din păcate cei care nu au avut parte de accidente nu prea realizează ce înseamnă. Nici nu vreau să mă gândesc ce forță de impact a fost acolo, în clipul de mai jos, atât pentru motociclistul prins sub motociclete cât și pentru cel care a zburat ca Super Man.

Mare atenție dacă vă cumpărați motocicletă, nu vă zgârciți la echipament sau la cauciucuri. Accidentul din imaginile de mai jos s-a produs din pricina cauciucurilor, care din păcate au pierdut aderența. Viteza de data aceasta nu a mai avut nimic de-a face. Dacă aveau și viteză cei doi clar nu mai rămânea nimic din ei. Cred că am putea spune că au avut ghinion dar și multă baftă în același timp.

Articole Recomandate

De la buștean la scândură – așa se face reclama peste ocean În ziua de azi, tehnica de filmat a evoluat destul de mult. Există drone, există imagine de calitate, există camere ce pot fi atașate pe diferite corpuri și așa mai departe. Concluzia este clipul de m...
De-asta trenurile japoneze sunt cele mai sigure din lume Japonia cred că este cu cel puțin 100 de ani în fața Europei și SUA din punct de vedere al tehnologiei, a infrastructurii. După cum știm, în această țară se circulă foarte mult cu trenul, la viteze ma...
De ce se mănâncă românii între ei în străinătate? Cei care și-au făcut un rost în străinătate se plâng mereu de faptul că românii de prin jurul lor sunt foarte aroganți, foarte invidioși, ar face orice să-i sape și s-ar bucura nespus dacă ar avea par...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here