Accidentele de motocicletă sunt cele mai spectaculoase dar și cele mai grave, mai ales atunci când în incident sunt implicate două motoare, nu o motocicletă și o mașină cum se întâmplă de obicei. În clipul de mai jos, unul dintre motocicliști derapează, cade, ajunge pe contrasens cu tot cu motor unde este lovit direct de alt motociclist care circula regulamentar. Foarte dure imaginile dar din fericire, nu a murit nimeni. Nu s-a lăsat nici cu mâini, picioare, capete smulse cum s-a întâmplat pe centura Craiovei.

De-asta atunci când ești motociclist trebuie să investești în echipamentul de protecție și în cauciucuri mii de euro, poate încă o dată contravaloarea motocicletei. Se poate întâmpla ceva aiurea nu neapărat din vina ta și dacă tu ai protecții de 30-40 de dolari pe tine, îți dai seama că ai toate șansele să dai colțul.

Nu e de glumă cu chestiile astea și din păcate cei care nu au avut parte de accidente nu prea realizează ce înseamnă. Nici nu vreau să mă gândesc ce forță de impact a fost acolo, în clipul de mai jos, atât pentru motociclistul prins sub motociclete cât și pentru cel care a zburat ca Super Man.

Mare atenție dacă vă cumpărați motocicletă, nu vă zgârciți la echipament sau la cauciucuri. Accidentul din imaginile de mai jos s-a produs din pricina cauciucurilor, care din păcate au pierdut aderența. Viteza de data aceasta nu a mai avut nimic de-a face. Dacă aveau și viteză cei doi clar nu mai rămânea nimic din ei. Cred că am putea spune că au avut ghinion dar și multă baftă în același timp.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.