Home Diverse TOP 10 destinații europene pentru City Break

TOP 10 destinații europene pentru City Break

159
SHARE

Ideea de City Break a devenit din ce în ce mai interesantă pe măsură ce prețurile pentru biletele de avion au tot scăzut. În ziua de azi poți să decolezi către orice țară europeană cu mai puțin de 100 de euro dacă-ți planifici călătoria cu ceva timp înainte. Conceptul City Break a prins foarte bine în România și din cauza faptului că aici nu prea există un cult al concediului, puțini sunt cei care reușesc să plece într-o vacanță propriu-zisă să vadă lumea, așa că se bucură de 2 zile, de un weekend petrecut în străinătate, în cele mai interesante orașe europene. Acestea fiind spuse, vom vedea și noi în cele ce urmează un TOP 10 destinații pentru amatorii acestui concept simplu care funcționează de minune. La final, dacă vă hotărâți să faceți o încercare, puteți arunca o privire pe aceste oferte city break de la Tui Travel Center, chiar dacă momentan nu aveți de gând să plecați.

TOP 10 destinații europene pentru  City Break

  1. Marea Britanie – Marea Britanie este una dintre principalele opțiuni pentru City Break întrucât majoritatea românilor cunosc limba engleză și se pot descurca oarecum mai simplu.
  2. Franța – Cred că nu există în România cuplu de îndrăgostiți care să nu viseze la un sărut sub Turnul Eiffel. Parisul este cea mai importantă destinație franceză pentru City Break.
  3. Germania – Vizitată în special de amatorii de bere, dar și de cei care doresc să viziteze muzee ce au legătură cu cel de-al Doilea Război Mondial. O destinație pentru amatorii de istorie.
  4. Grecia – Oriunde ați merge în Grecia timp de 2 zile, vă veți simți minunat. Marea e la fel de frumoasă pe oricare dintre insule și veți avea parte de relaxare indiferent de hotel.
  5. Italia – Vizitată în special de amatorii de gastronomie. Păi la o adică, cine nu și-ar dori să încerce măcar o dată o pizza 100% italiană? Sau niște paste
  6. Olanda – Nu, nu veți putea să cumpărați iarbă, dar veți lua contact cu una dintre cele mai faine și mai civilizate țări din Uniunea Europeană. Pentru început, vă recomand Amsterdam.
  7. Spania – pentru că este foarte departe de România, nu mulți se încumetă să o viziteze cu mașina. Astfel, mulți renunță de tot la vizită. partea bună e că se pot cumpăra bilete ieftine de avion.
  8. Suedia – Una dintre țările nordice (alături de Norvegia) pe care le veți putea vizita mai mult pe timp de vară din pricina condițiilor meteo. Partea bună este că merită o incursiune de 2 zile.
  9. Norvegia – O recomand la pachet cu Suedia. Deși nu veți putea vizita 2 țări în 3 zile, vă puteți duce într-un weekend în Suedia și în alt weekend în Norvegia.
  10. Croația – Nu ai cum să eviți Croația dacă ești mare amator de medieval. Trebuie să mergi neapărat la Dubrovnik, să iei contact cu locurile în care s-a filmat Stăpânul Inelelor.

Articole Recomandate

Bratari de piele barbati – ce sa alegi si cum sa le porti Accesoriile, indiferent daca este vorba despre curele, bratari, ceas sau orice altceva, reprezinta acele elemente care pot sa adauge stil, un sarm aparte si un plus de personalitate unui outfit. Nu vo...
Schimbarea furnizorului de energie electrica – cum sa scapi de captivitatea celu... La ora actuala piata de energie electrica s-a liberalizat, ceea ce inseamna ca ai posibilitatea oricand doresti sa iti schimbi furnizorul, in conditiile in care la ora actuala nu esti multumit de serv...
Cum trebuie să fie o rochie de ocazie de calitate? Nunțile, botezurile, sunt evenimente în cadrul cărora fiecare femeie dorește să arate cât mai bine și cât mai unicat. Astfel, rochiile joacă un rol crucial în toată această ecuație. Problema e că î...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.