Este piesa lui Mihai Marin, care nu știu ce caută pe la iUmor dar cu siguranță ar trebui să înregistreze acest hit. S-a mai întâmplat să vină pe la acest spectacol cântăcioși care au fost dați afară pe ușa din dos, pe motiv că nu au nicio treabă cu concursul în sine, dar se pare că omul a fost suficient de simpatic să scape. L-am mai văzut pe la iUmor mai demult, dar nici atunci nu a impresionat.


Sunt curios cum vi se pare vouă acest hit, mega hit după părerea mea. Sper să vă intre și vouă în cap și să o fredonați ore bune. Eu unul sincer mi-aș dori să aud piesa asta înregistrată de om într-un studio foarte calitativ, profesional. Sunt sigur că ar putea să facă treabă în muzică dacă ar mai scoate vreo 2-3 piese de-astea catchy. Mda, primul hit născut la iUmor, ediția a V-a.

Suntem doar noi doi,

Soarele si luna.

Plange pentru noi,

Pentru totdeauaa..

Sa fim amandoi,

Pana rasare luna.

Stelele intruna,

Vrea iubirea noastra..

S-o pastraam!

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.