Home Realitate Hai la palme, neamule. Cât sunt calde

Hai la palme, neamule. Cât sunt calde

1013

Eu unul am mai văzut clipuri ridicole pe net, dar chestia asta le întrece pe toate. Nu-mi stă în fire să îmi bat joc sau să râd de religia și obiceiurile altor nații, dar nu știu, poate-mi spune unul dintre voi ce se petrece mai exact în imaginile de mai jos. Pur și simplu sunt niște musulmani (cred), turci, arabi, naiba știe, care încearcă să-și tragă singuri cele mai puternice palme cu putință.

Și mai ziceam că ortodocșii noștri sunt niște primitivi că stau la coadă la pupat moaște și la apă sfințită de Bobotează, dar uite că nici musulmanii nu sunt mai prejos. Cred că toate religiile vechi păstrează asemenea ritualuri pe care noi, cei care ne-am desprins oarecum de ele, le considerăm mai mult decât înapoiate. De ce naiba ți-ai trage palme și pumni în față de unul singur?

Am încercat să caut pe net detalii despre această „sărbătoare” și bineînțeles că nu am găsit nimic. Chiar sunt curios să aud raționamentul din spatele acestui festival de auto-pălmuire. Așa se iartă păcatele la musulmani? Care-și trage mai tare capace se căiește mai mult pentru păcatele săvârșite? Nu știu fraților ce să mai zic. Rămâi fără cuvinte atunci când vezi așa ceva…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.