Până nu demult, aveam impresia că supremația Tesla pe piața autovehiculelor electrice și autonome nu are cum să fie amenințată. Asta până nu am văzut ce-au copt cei de la Renault așa, în mare taină. De fapt, în adâncul sufletului meu eram sigur că TOATE marile companii din industria auto au proiecte foarte bine puse la punct pe parte de vehicule electrice și autonome, acum se confirmă teoria. Nu are legătură cât costă acest prototip, ideea e că se poate. Și imaginați-vă că dacă Renault poate face așa ceva, cine știe de ce sunt în stare adevărații giganți.

Eu unul chiar nu mă așteptam la chestia asta tocmai din partea celor de la Renault. Nu că i-aș fi considerat o companie slabă dar aveam mereu impresia că Tesla va fi pusă la punct de unul dintre giganții industriei. M-aș fi așteptat să văd o mașină autonomă în fază de proiect de la BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, și iată că dintre toate, surpriza a venit tocmai de la Renault. Aveți în clipul de mai jos prezentarea acestui automobil absolut fascinant, făcută de nimeni altul decât Linus (Linus Tech Tips) și sunt convins că va deveni viral. Se va răspândi cu viteza ciumei pe net. De exemplu, de aseară până acum s-au adunat 330.000 de vizualizări ceea ce e mai mult decât ok.


Chiar sunt curios ce se va întâmpla în această industrie în viitor pentru că mi se pare ceva extraordinar să avem deja astfel de vehicule care funcționează perfect în condiții de trafic intens și care ne dau speranțe tot mai mari că vom trăi cândva ca-n The Jetsons.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.