Îmi aduc aminte de Animal X din copilărie. Mă bucur să văd că formația asta a supraviețuit atâția ani. Le cumpăram casetele la granița anilor 2000 și mergeam să-i văd în concerte atunci când aveam ocazia. În acele vremuri, existau trupe minunate care făceau spectacol masiv la fiecare apariție: 3rei Sud Est, Animal X, Andree și așa mai departe. Erau ani simpli și frumoși în care mai existau casete audio. Piesa pe care am să vi-o prezint este destul de recentă, adusă pe YouTube în 2011 și se numește simplu, Unii dintre noi. Eu unul aș vedea această piesă folosită de un moto vlogger, sau de cineva căruia-i plac cursele de mașini. Să revenim la animalele noastre X 😀

E clar că Animal X nu mai are stilul pe care-l avea în anii 90. Nu ar avea cum să rămână pe piață cu așa ceva. Vremurile s-au schimbat și ei s-au adaptat. Piesele lor degajă acum foarte multă energie și uneori, sentimente.  Eu unul mă bucur foarte mult să văd că există oameni care trăiesc pentru muzică și care reușesc să rămână în această industrie zeci de ani, chiar dacă discutăm despre o industrie muzicală în care nu se mai caută demult calitatea. Voi? Vă mai amintiți de Animal X sau nu i-ați prins în anii 90? Aș fi curios să văd ce gândește despre această trupă cineva care nu i-a prins la începuturile anilor 2000, cineva care a descoperit trupa pentru prima dată prin intermediul piesei de mai sus.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.