SHARE

Da, a fost un rol. A fost o actriță care a venit la iUMOR și a făcut cel puțin senzație. Cred că avem parte de unul dintre cele mai bune și interesante sezoane ale acestei emisiuni de până acum. Am spus în articolele trecute faptul că această emisiune se degradează de la sezon la sezon, că prestațiile concurenților sunt din ce în ce mai slabe și mai lipsite de haz însă iată excepția care întărește regula.

Pe scenă a urcat Antonia Boantă care a reușit să facă pe toată lumea să râdă cu gura până la urechi interpretând o țigancă. Din fericire, se pot face N glume despre acest subiect așa că nu e de mirare că totul a decurs foarte bine. Nu știu voi, însă eu unul am dat pe butonul de replay de mai multe ori în decursul zilei de azi pentru a analiza glumele ei. Au fost geniale.

Foarte bine gândite, unice, a fost ce nou cu alte cuvinte. Antonia Boantă este din punctul meu de vedere una dintre favoritele la titlu de anul acesta și sper din suflet să ajungă în finală printre primii. Chiar apreciez oamenii speciali atunci când îi zăresc online. Sunt curios cu ce fel de text o să vină în finală pentru că orice ar fi, mai mult ca sigur o să râd de-o să mă sparg.

Bine, cu condiția să nu pățească ceva ca Nae Nicolae, care în finală a fost demoralizat complet din pricina așteptărilor foarte mari. E nașpa să fii bun așa, dintr-o dată. Aveți mai jos clipul Antoniei și sper să o votați astfel încât să ajungă în finală.

Articole Recomandate

Doina Ghițescu – femeia care i-a pus capac lui Cheloo Teatrul este o artă. Este o artă a cuvântului, a interpretării și nu în ultimul rând a spiritului. Pe scena de la iUmor nu mulți sunt cei care au reușit să facă furori cu teatru. Românii nu mai au răb...
Există limită atunci când vine vorba despre roast? A venit un concurent la iUmor care a făcut un fel de roast pe scenă, reușind în același timp să-l enerveze la culme pe Cheloo. Despre Marian Ghiță discutăm în cele ce urmează sau mai bine despre prest...
Bobi Dumitraș – singurul concurent de la iUmor care a revenit în adevăratul sens... Urmăresc emisiunea iUmor de când a început și o consider una dintre cele mai bune emisiuni de entertainment din România. Bine, cu mici excepții care aduc în prim plan niște oameni cu 0% umor dar cu 10...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here