SHARE

Da, a fost un rol. A fost o actriță care a venit la iUMOR și a făcut cel puțin senzație. Cred că avem parte de unul dintre cele mai bune și interesante sezoane ale acestei emisiuni de până acum. Am spus în articolele trecute faptul că această emisiune se degradează de la sezon la sezon, că prestațiile concurenților sunt din ce în ce mai slabe și mai lipsite de haz însă iată excepția care întărește regula.

Pe scenă a urcat Antonia Boantă care a reușit să facă pe toată lumea să râdă cu gura până la urechi interpretând o țigancă. Din fericire, se pot face N glume despre acest subiect așa că nu e de mirare că totul a decurs foarte bine. Nu știu voi, însă eu unul am dat pe butonul de replay de mai multe ori în decursul zilei de azi pentru a analiza glumele ei. Au fost geniale.

Foarte bine gândite, unice, a fost ce nou cu alte cuvinte. Antonia Boantă este din punctul meu de vedere una dintre favoritele la titlu de anul acesta și sper din suflet să ajungă în finală printre primii. Chiar apreciez oamenii speciali atunci când îi zăresc online. Sunt curios cu ce fel de text o să vină în finală pentru că orice ar fi, mai mult ca sigur o să râd de-o să mă sparg.

Bine, cu condiția să nu pățească ceva ca Nae Nicolae, care în finală a fost demoralizat complet din pricina așteptărilor foarte mari. E nașpa să fii bun așa, dintr-o dată. Aveți mai jos clipul Antoniei și sper să o votați astfel încât să ajungă în finală.

Articole Recomandate

Andrei Ciobanu, stand up comedy de senzație, la iUmor – sau nu prea? Sincer să fiu, eu am fost dezamăgit de prestația lui Andrei Ciobanu la iUmor, chiar dacă ei au pus în titlu că a fost ceva „de senzație”. Am să vă explic de ce am fost dezamăgit. În primul rând tre...
GAMI OS – EMOJI – Fără Muzica 6 Am spus de multe ori faptul că nu prea sunt de acord cu conținutul creat de tinerii din ziua de azi pentru YouTube (posibil și din cauza vârstei), însă iată, am găsit și excepția de la regulă. Cringe ...
Când vin neamurile pe la tine și te învață să te bați După ce am văzut clipurile de mai jos, am ajuns la concluzia că trebuie să vi le prezint și vouă. Acest moșulică destul de bine făcut, cu destul de multe cunoștințe despre lupte pe care vrea să le împ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here