Home Diverse 2 aspecte importante la care trebuie să fii atent atunci când îți...

2 aspecte importante la care trebuie să fii atent atunci când îți cumperi un apartament în capitală

1236
apartament

Capitala României este cu siguranță orașul cu cele mai mari prețuri la imobile, case ori apartamente. Într-un fel este normal să fie așa pentru că cererea este foarte mare, toată lumea vrea să se mute la București din pricina dezastrului economic din provincie. Ei bine, dacă tot dăm o grămadă de bani pe apartamente în București, atunci să ne asigurăm că le alegem cum trebuie. Vom vedea în cele ce urmează 2 cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atent atunci când îți cumperi un apartament în capitală. Să zicem că te interesează apartamente 3 camere București.

2 aspecte importante la care trebuie să fii atent atunci când îți cumperi un apartament în capitală

  1. Apartamentul TREBUIE să fie nou. Chiar nu merită să investești în apartamente vechi, construite pe vremea lui Ceaușescu. Sunt mici, scumpe, iar în caz de cutremur sunt sigur că or să pice primele. Știu, nu mulți dintre voi vă gândiți la situația asta atunci când căutați apartamente București, însă este un aspect de care ar trebui să țineți cont. Apartamentele noi sunt construite în baza unor tehnologii mult mai noi, materialele de construcție sunt mult mai de calitate și drept urmare, blocurile noi sunt mult mai rezistente. Cumpărați doar apartamente 3 camere București noi.
  2. Zona trebuie să fie una bună. dacă tot faceți o investiție, trebuie să vă orientați către o zonă care să vă ajute. Nu, centrul orașului nu vă ajută cu nimic pentru că acolo este cea mai mare aglomerație și cea mai mare poluare. Apartamente trei camere în NuscoCitta mi se pare una dintre cele mai bune soluții pentru că discutăm despre o amplasare în Pantelimon, mai pe la periferie, unde nu există problemele menționate mai sus dar există confort. Să nu uităm că Bucureștiul se dezvoltă destul de mult dincolo de periferia Pantelimonului și în câțiva ani, poate nici chiar 10, acel apartament va fi oarecum în centrul orașului. Zona va fi una excelentă dacă ne gândim la revânzare.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.