Urmăresc emisiunea iUmor de când a început și o consider una dintre cele mai bune emisiuni de entertainment din România. Bine, cu mici excepții care aduc în prim plan niște oameni cu 0% umor dar cu 100% prostie. În fine, am mai comentat în trecut despre producția acestei emisiuni și din păcate nu mi-am scăpat opinia. Tot cred că în locul nulităților ar merita să vină niște oameni care chiar au nevoie de această șansă, de public, de publicitate.

Astăzi o să discutăm despre Bobi Dumitraș. Un moldovean simpatic ce la prima apariție pe scena iUmor a dat cu bățul în baltă. A avut un text slab care nu a impresionat pe nimeni. A plecat acasă dar spre surprinderea lui, a revenit după 3 zile cu alt text și, evident, a făcut senzație. Astăzi o să discutăm despre această putere de a reveni după un eșec în viață. 99% dintre cei care au revenit la iUmor au fost mult mai slabi față de prima dată și au reușit să se facă de râs complet.

Bobi Dumitraș însă a revenit în forță și cred că este singurul concurent de la iUmor care a fost în stare să revină cu ceva mai bun. Toată admirația pentru el. Este din punctul meu de vedere unul dintre concurenții care au șanse destul de mari să câștige acest concurs și sunt tare curios ce va face în finală.  Dacă va avea un text mai bun sunt sigur că va câștiga. Vor conta foarte mult și prestațiile celorlalți concurenți dar să vedem. Mai mult ca sigur în finală vor fi muuuulte surprize.

Iată așadar cele două prestații ale lui Bobi Dumitraș

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.