Home Diverse Când se va inventa elixirul tinereții?

Când se va inventa elixirul tinereții?

143
SHARE
elixirul tinereții

Când se va inventa acea poțiune magică pe care să o bem și să reîntinerim? De fiecare dată când ajungem pe la 40 de ani, să bem un pic de soluție și să întoarcem cheița timpului înspre 20 de ani…  Un vis frumos dar din păcate va rămâne un vis. Până când tehnologia va evolua suficient de mult cât să ne permită să te transformăm în roboți, avem la îndemână o substanță numită acid hialuronic.

Acest acid hialuronic este folosit în cosmetica modernă în două scopuri principale. O dată se folosește pentru a scăpa de riduri – cea mai mare problemă estetică a bătrâneții de care orice femeie ar vrea să scape. Și se mai folosește o dată pentru mărirea buzelor, în chirurgia estetică. Știu, mulți dintre voi o să spuneți că acest tip de operațiune se face de când lumea. Așa este, însă merită precizat acest lucru atunci când vine vorba despre înfrumusețarea artificială prin intermediul acidului hialuronic. Din fericire inserarea cu acid hialuronic buze nu este un procedeu periculos, motiv pentru care tot mai multe doamne și domnișoare apelează la el. Trăim într-o eră a frumosului în care fiecare om dorește să fie cât mai apreciat, cât mai lăudat, să arate cât mai bine.

Nu e de mirare că într-o astfel de lume se caută eliminarea ridurilor cu ajutorul acidului hialuronic. Nicio femeie nu-și dorește să arate că a îmbătrânit, mai ales într-o societate care taxează foarte dur orice imperfecțiune a esteticului. Se dorește eliminarea ridurilor, o mărire buze, o corecție la nas, totul ca să se atingă oarecum acea perfecțiune capabilă să dezvolte un confort social deplin. Cu toții ne simțim bine atunci când arătăm suficient de ok cât să nu mai auzim niciun fel de critică în jur, nu?

Până să se inventeze elixirul tinereții, nu avem altă opțiune decât acidul hialuronic. Partea bună este că acest compus nu are efecte secundare, discutăm despre un acid care se găsește și în corpul uman, nu prea are cum să intre în contradicție cu sistemul nostru imunitar.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here