Home Realitate Marea Britanie ar fi o țară super dacă nu ar avea circulația...

Marea Britanie ar fi o țară super dacă nu ar avea circulația pe invers

920
Marea Britanie

De multe ori am încercat să înțeleg de ce naiba se circulă pe invers în Mare Britanie și cine este acel arhitect spart care a proiectat în antichitate orașele pe invers. Mai în glumă mai în serios, poate mă lămuriți voi în legătură cu acest aspect. De ce naiba se circulă pe invers în UK frate? Pe bune că ar fi fost o țară atât de mișto dacă nu ar fi existat regula asta stupidă cu mașinile cu volan pe dreapta…

Mie de exemplu îmi place foarte mult Danemarca pentru că la fel ca și Mare Britanie, este o țară compusă în majoritate de emigranți, de străini. Astfel, limba oficială a lor este daneza dar se vorbește și foarte multă engleză. Atunci când te duci în Danemarca te simți oarecum într-o Marea Britanie dar ceva mai europenizată, ceva mai normală. Poți să folosești mașina pe care o ai în România, poți să aduci de acolo o mașină pe care să o folosești fără probleme în România, etc.

Pentru mulți dintre noi, Marea Britanie este o țară în care sperăm să ne ducem traiul cândva. Nu ne place România și nu avem de gând să ne sacrificăm noi pentru ca cei mici, copiii noștri să o ducă mai bine. Toți vrem să ne facem bagajele și să plecăm și nu știu dacă este tocmai o atitudine corectă dar în fine, asta este o discuție pe care o vom aborda altă dată. Până atunci, poate mă lămurește și pe mine cineva de ce se circulă pe invers în Marea Britanie. Și vreau să știu și părerea voastră despre Marea Britanie, cum vi se pare ca țară, etc?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.