Doamne ce amintiri îmi trezește piesa asta, Genius – Îmi plânge Inima. Îmi aduce aminte de anii 90, de casetele pe care le ascultam la Walkman, de acele vremuri nebune care din păcate nu se vor mai întoarce niciodată. De ce duc lipsa anilor 90? Pentru că oamenii erau altfel, aveau bun simț și parcă toți eram săraci. Atunci când toți oamenii au același nivel, nu apare invidia și nici răutatea.

Genius este prima formație pe care am asemuit-o eu într-o oarecare măsură cu muzica eurodance pe care o ador atât de mult, aveau oleacă de influențe oamenii chiar dacă noi eram foarte departe de Europa, de țări precum Germania sau Marea Britanie. Sunt de părere că Genius a fost una dintre cele mai bune formații de muzică electronică, modernă, din România. Nu știu de ce a dispărut, nu știu unde a dispărut formația asta dar sincer îmi lipsește. Chiar și acum m-aș duce la un concert de-al lor, măcar să ascult piesele pe care le-au scos atunci, fără să aducă nimic nou.

Voi vă mai amintiți de Genius? Dacă aveți aproape de 30 de ani mai mult ca sigur ați prins. Cei tineri care aveți 16-17 ani clar nu o să știți dar în fine, asta contează mai puțin. Vă las piesa Îmi Plânge Sufletul a celor de la Genius mai jos, să ne-o amintim împreună. Să împărțim nostalgia anilor 90 celor din jur. O să mai prezentăm noi artiști care făceau muzică bună prin anii 90 sau începuturile anilor 2000, așa că stați pe-aproape în cazul în care sunteți și voi nostalgici după acele vremuri.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.