SHARE

În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinătate, să fie și ele deschise 4-5 ore pe zi, suficient cât să se servească cina de exemplu. În România oamenii nu prea merg la restaurant așa că acestea au schimbat rapid direcția și au început să vină ele către clienți. Chiar și eu am început să comand mâncare online, om care nu a avut niciodată prea multă încredere într-o cutie cu mâncare adusă de cineva la tine acasă.

Există astăzi restaurante care se ocupă cu livrare mâncare românească tradițională, cu livrare de mâncare chinezească, italiană, etc. Dacă vrei să ajungi la aceste restaurante tot ce trebuie să faci este să accesezi portalul foodpanda.ro. Este valabil pentru cei care locuiesc în București în special, deși există și câteva orașe din provincie prinse în acest proiect. Bucureștenii pot așadar afla cu exactitate ce restaurante care livrează mâncare la domiciliu au în apropiere, care sunt specificurile , meniurile lor și așa mai departe. Cred că FoodPanda este unul dintre puținele portaluri mai relevante o idee decât Google, care se luptă de ani buni cu centralizarea business-urilor de genul.

Ce m-a surprins și mai mult în acest concept al livrării de mâncare la domiciliu a fost bineînțeles prețul preparatelor. Costurile sunt foarte mici pentru meniuri iar costurile de livrare sunt de cele mai multe ori zero. Desigur, în aplicație există și restaurante de renume care vând mâncare oricum numai ieftin nu. Asta e, care vrea rafinament și calitate deosebită trebuie să scoată ceva bani din buzunar ca peste tot în această lume, nu este ceva specific Bucureștiului (cu toate că avem impresia că toate sunt mai scumpe în București decât în celelalte capitale ale Europei).

Tu cum preferi să iei cina? Preferi să mergi la un restaurant sau apelezi destul de des la cei care livrează mâncare la domiciliu? Ai vreun top restaurante București? Lasă-mi un răspuns în secțiunea de comentarii pe care o vei găsi sub articol.

Articole Recomandate

Care sunt cele mai puternice zodii? Cele 12 zodii ale horoscopului se disting prin diferite particularități, prin dorințe și aptitudini caracteristice fiecărui individ în funcție de data nașterii. Citind zodiacul în fiecare zi, putem de...
Strategiile pentru social media – ce dezavantaje prezinta lipsa acestora in cadr... Pentru recunoasterea afacerii tale pe piata, strategiile de Social Media Marketing sunt extrem de importante. Atat neimplementate, cat si aplicate gresit, iti pot aduce dezavantaje atunci cand vine vo...
Cumpărare vs. închiriere – ce tendinţe definesc trendurile actuale pe piaţa imob... Într-o simplă comparaţie între închiriere şi cumpărare se pare că în rândul românilor predomină simţul proprietăţii, întrucât pe piaţă 90% dintre aceştia sunt proprietari. Cu toate acestea, nici închi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here