SHARE

În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinătate, să fie și ele deschise 4-5 ore pe zi, suficient cât să se servească cina de exemplu. În România oamenii nu prea merg la restaurant așa că acestea au schimbat rapid direcția și au început să vină ele către clienți. Chiar și eu am început să comand mâncare online, om care nu a avut niciodată prea multă încredere într-o cutie cu mâncare adusă de cineva la tine acasă.

Există astăzi restaurante care se ocupă cu livrare mâncare românească tradițională, cu livrare de mâncare chinezească, italiană, etc. Dacă vrei să ajungi la aceste restaurante tot ce trebuie să faci este să accesezi portalul foodpanda.ro. Este valabil pentru cei care locuiesc în București în special, deși există și câteva orașe din provincie prinse în acest proiect. Bucureștenii pot așadar afla cu exactitate ce restaurante care livrează mâncare la domiciliu au în apropiere, care sunt specificurile , meniurile lor și așa mai departe. Cred că FoodPanda este unul dintre puținele portaluri mai relevante o idee decât Google, care se luptă de ani buni cu centralizarea business-urilor de genul.

Ce m-a surprins și mai mult în acest concept al livrării de mâncare la domiciliu a fost bineînțeles prețul preparatelor. Costurile sunt foarte mici pentru meniuri iar costurile de livrare sunt de cele mai multe ori zero. Desigur, în aplicație există și restaurante de renume care vând mâncare oricum numai ieftin nu. Asta e, care vrea rafinament și calitate deosebită trebuie să scoată ceva bani din buzunar ca peste tot în această lume, nu este ceva specific Bucureștiului (cu toate că avem impresia că toate sunt mai scumpe în București decât în celelalte capitale ale Europei).

Tu cum preferi să iei cina? Preferi să mergi la un restaurant sau apelezi destul de des la cei care livrează mâncare la domiciliu? Ai vreun top restaurante București? Lasă-mi un răspuns în secțiunea de comentarii pe care o vei găsi sub articol.

Articole Recomandate

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here