SHARE

În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinătate, să fie și ele deschise 4-5 ore pe zi, suficient cât să se servească cina de exemplu. În România oamenii nu prea merg la restaurant așa că acestea au schimbat rapid direcția și au început să vină ele către clienți. Chiar și eu am început să comand mâncare online, om care nu a avut niciodată prea multă încredere într-o cutie cu mâncare adusă de cineva la tine acasă.

Există astăzi restaurante care se ocupă cu livrare mâncare românească tradițională, cu livrare de mâncare chinezească, italiană, etc. Dacă vrei să ajungi la aceste restaurante tot ce trebuie să faci este să accesezi portalul foodpanda.ro. Este valabil pentru cei care locuiesc în București în special, deși există și câteva orașe din provincie prinse în acest proiect. Bucureștenii pot așadar afla cu exactitate ce restaurante care livrează mâncare la domiciliu au în apropiere, care sunt specificurile , meniurile lor și așa mai departe. Cred că FoodPanda este unul dintre puținele portaluri mai relevante o idee decât Google, care se luptă de ani buni cu centralizarea business-urilor de genul.

Ce m-a surprins și mai mult în acest concept al livrării de mâncare la domiciliu a fost bineînțeles prețul preparatelor. Costurile sunt foarte mici pentru meniuri iar costurile de livrare sunt de cele mai multe ori zero. Desigur, în aplicație există și restaurante de renume care vând mâncare oricum numai ieftin nu. Asta e, care vrea rafinament și calitate deosebită trebuie să scoată ceva bani din buzunar ca peste tot în această lume, nu este ceva specific Bucureștiului (cu toate că avem impresia că toate sunt mai scumpe în București decât în celelalte capitale ale Europei).

Tu cum preferi să iei cina? Preferi să mergi la un restaurant sau apelezi destul de des la cei care livrează mâncare la domiciliu? Ai vreun top restaurante București? Lasă-mi un răspuns în secțiunea de comentarii pe care o vei găsi sub articol.

Articole Recomandate

Revelion în Tenerife? Deși mulți dintre voi v-ați făcut deja planurile pentru Revelion, sunt sigur că există și întârziați, care ori nu au reușit să se decidă, ori nu au dispus de bani, ori au avut parte de niște schimbări...
Cele mai bune tensiometre de pe piață Din păcate, suntem pe primul loc în Europa în ceea ce privește bolile cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arterială. Totul are legătură cu calitatea scăzută a nivelului de trai, lipsa banilor, lip...
Vrei să cumperi o casă în Iași? Iată cum poți face rost de cele mai bune oferte... A devenit un calvar să mai cauți case de vânzare pe net, indiferent de oraș. Site-urile de anunțuri generale sunt pline de oferte care mai de care mai false, menite să te redirecționeze către un imobi...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here