SHARE

Nunta este de departe ce mai important eveniment din viețile noastre. Este momentul în care două drumuri devin unul singur, momentul în care cineva jură să ne fie alături la greu, că la bine știm cu toții că se face coadă în jurul nostru ca la pita caldă. Fiind vorba despre un eveniment de o importanță fenomenală, fiecare tânăr încearcă să organizeze cât mai calitativ acest moment și lucrurile nu sunt simple deloc. Există probleme în primul rând cu data nunții, întrucât fiind popor creștin, o bună perioadă din an nu se oficiază asemenea slujbe religioase.

După ce ai găsit un restaurant LIBER/disponibil în perioada în care dorești tu să faci nuntă, trebuie să cauți și o formație de muzică populară pe care să o tocmești. Aici, din nou or să fie probleme peste probleme. Dacă vrei să-ți cânte un artist mai renumit precum Nicu Paleru sau Taraful din Clejani, o să-ți fie aproape imposibil să ajungi la ei dacă nu știi cu cine să iei legătura. Trebuie să folosești foarte mult internetul și vei vedea că pentru a ajunge la asemenea artiști de renume, trebuie să accesezi site-ul http://globalbooking.ro/. E mult mai simplu decât să încerci să ajungi direct la artist sau la managerii lor. Vă dați seama că au mulți manageri care se ocupă de cântările lor.

Despre prețuri nuntă artiști muzică populară de top, nu mai discutăm. Dacă vrei o nuntă memorabilă de care să fii mândru și despre care să discute toată lumea ani buni de acum înainte, trebuie să faci un compromis și să aduci cei mai buni artiști. Din punctul meu de vedere, nu trebuie să te gândești la bani. Gândește-te la distracție și la ideea de a face o nuntă ca la carte mai ales că acum, trăind în era tehnologiei, ai posibilitatea de a colabora cu artiști de top.

Cred că ar fi o idee mai bună să stabiliți data nunții în funcție de disponibilitatea artiștilor, așa că ai face bine să întrebi dinainte cam care sunt datele libere din calendar pentru ei astfel încât să fie mulțumită.

 

Articole Recomandate

4 motive să cumperi scule pneumatice profesionale de pe net Internetul a evoluat destul de mult în ultimii ani și a devenit un suport magnific pentru magazine, pentru comerț în general. Unul dintre cele mai mari avantaje ale internetului este faptul că a încep...
3 motive pentru care becurile cu LED nu sunt scumpe Discutam ieri cu un amic despre becuri, cumpărase o lustră și se gândea ce fel de becuri să aleagă. I-am recomandat niște becuri cu LED care costau în jur de 25 de lei/bucata și mi-a zis că nu sunt să...
Ce-i mai convenabil? Să mergi să mănânci la restaurant sau să comanzi mâncare ac... În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinăta...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here