SHARE

Cei de la BBC au făcut o farsă destul de interesantă unui grup de femei care drept pasiune imitau pe Adele. Imitau și la cântat și la coafură, și la machiaj, și la îmbrăcăminte, etc. Ce s-a întâmplat mai exact. S-a organizat un eveniment de tip tribut la care diverse femei costumate în Adele au venit să cânte una dintre piesele artistei. Printre ele, ce să vezi, era și Adele costumată în Jenny, o femeie care s-a prefăcut perfect până în ultima clipă că nu este ceea ce pare.

WOW, chiar mi-a plăcut genul acesta de „farsă”. Cum ar fi să stai lângă idolul pe care tu încerci să-l imiți? Lângă omul pe care încerci să-l copiezi din toate punctele de vedere?


Clipul cu pricina a strâns peste 60 de milioane de vizualizări și nu mi-e greu să-mi dau seama de ce. Nu are legătură că este o producție marca BBC, nu canalul aduce audiență aici. Priviți rația like-dislike: aproape 300.000 de like-uri și doar 5000 de dislike-uri. Din 60.000.000 de oameni, 5000 au dat dislike și chiar nu pot să înțeleg de ce. Poate că ar fi vrut să o audă pe Adele cântând mai mult, asta am simțit că a lipsit acolo dar hei, e vorba despre o farsă genială până la urmă.

Da, cele 60 de milioane de vizualizări au venit în ultimii 2 ani doar cine știe câte se vor strânge în următorii 2 și sincer să fiu nici nu mă interesează cifrele. Tot ce știu este că eu unul revin din când în când să mai dau play la acest clip pe care-l consider unul cel puțin genial.

Articole Recomandate

Raperi celebri vorbesc despre Eminem Întotdeauna mi-a plăcut să urmăresc mondenitățile de peste ocean. Toate au o limită acolo, toate au bun simț. În Statele Unite cei care activează în aceeași industrie și sunt oarecum rivali nu se ocăr...
Dj. Project – cea mai bună formație de muzică din România Știu că gusturile sunt împărțite atunci când vine vorba despre muzică, însă eu unul asta cred, că DJ. Project este de departe cea mai bună formație de muzică din România. Mulți o să spuneți că este o ...
REKANSKI – DISSTRACK YOUTUBE YouTube-ul românesc s-a umplut de un cancer numit disstrack. Ce este un disstrack? Discutăm despre o melodie cântată/interpretată de vloggeri prin care atacă alți vloggeri cu niște texte oarecum pueri...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here