Ascultam adineaori una dintre cele mai interesante piese pe care le-am auzit în viața mea. Este vorba despre Status Quo ‎– In The Army Now. Melodia a fost lansată pentru prima dată acum aproape 30 de ani, respectiv în 1989 și nu are să îmbătrânească. De fapt, se spune că muzica bună nu are timp și nu îmbătrânește niciodată. Oare așa să fie? Ei bine, cam da. Dacă dăm play piesei Status Quo ‎– In The Army Now, cam asta rezultă. Deși are puternice accente de ritmuri vechi, deși nu are absolut nimic modern în acustică, această piesă mie cel puțin mi se pare extraordinară.

Piesa în sine nu are foarte multe vizualizări pe YouTube, cred că maxim 5-6 milioane am văzut la un LIVE din urmă cu ceva ani și aici s-ar putea să fie vorba despre o piesă discutabilă. Adică mie unul să mi se pară senzațională și altora din contră, să nu le placă sau să o considere doar o piesă. Status Quo ‎– In The Army Now îmi trezește o nostalgie ciudată, o nostalgie a unor vremuri netrăite dar din care aș fi vrut să fac parte. Și cred că fac parte din moment ce o am aici pe repeat. Se spune că un artist, o formație trăiește veșnic atât timp cât există oameni care să le asculte piesele.

Chiar dacă anii 80 au trecut, la fel și anii 90 și 2000, chiar dacă astăzi suntem în anul 2017, eu unul spun cu mâna pe inimă faptul că ador această melodie. Face parte dintr-o perioadă temporală care nu se va mai întoarce niciodată și în care majoritatea pieselor apărute au fost extraordinare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.