SHARE

Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în cele ce urmează vom discuta despre console pentru gaming mai exact, nu despre jocuri pentru calculator și veți vedea de ce ar fi mai bine să mergeți pe o consolă Xbox atunci când vreți să oferiți celui mic posibilitatea de a se juca corespunzător vremurilor lui, în detrimentul unui calculator pentru gaming. Bine, răfuiala asta calculator vs consolă e printre noi de vreo 15 ani, însă veți vedea că în cazul unui copil, consola este cea mai potrivită soluție.

De ce ar trebui să cumperi copilului o consolă Sony sau Xbox în detrimentul unui PC

  1. Consola nu se strică. Nu am întâlnit până acum un copil care să reușească să strice o consolă Xbox sau una Sony. Calculatorul în schimb, deține un sistem de operare pe care cei mici îl pot zăpăci destul de simplu. Consola o să le ofere mult mai multă stabilitate față de un calculator.
  2. Consola nu trebuie îmbunătățită. După cum știm, timpul lucrează în defavoarea tehnologiei. Un calculator cumpărat azi, pentru a suporta ultimele titluri în materie de jocuri peste 2 ani, va avea nevoie de îmbunătățiri, ceea ce înseamnă alți bani, altă distracție. Jocurile pentru console sunt făcute altfel.
  3. Reușești să ții copilul departe de Facebook. Dacă vei investi într-un calculator, trebuie să știi că cel mic îl va folosi și în alte scopuri. O consolă Xbox sau una Sony, chiar dacă și acestea dețin aplicații dedicate pentru social media, vor fi destul de incomod de folosit.
  4. Prețurile pentru console sunt mici. Orice ai alege, o consolă Sony sau una Xbox, nu vei cheltui mai mult de 1500 – 2000 de lei. 2000 de lei așa cu indulgență dacă vine vorba de câteva jocuri extra și poate ceva accesorii în plus. Un calculator pentru gaming decent, costă cam 4000-4500 RON.

Articole Recomandate

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here