SHARE

Vopsitul unei mașini poate să aducă după sine multă nemulțumire și bătaie de cap dacă stăm să ne gândim mai bine cum sau cine sunt meseriașii care execută acest timp de lucrare. Din păcate, nu prea mai poți avea încredere într-un vopsit de calitate oriunde te-ai duce cu mașina în țara aceasta și nu e de mirare. Atunci când piața muncii este acaparată de niște oameni lacomi care nu se pricep la meseria pe care o practică, așa se ajunge.

Cei care doresc să vopsească mașina au o soluție alternativă în autocolant.

Ce este autocolantul?

Ei bine sunt singur că mulți dintre voi ați văzut taxiurile acoperite cu autocolant galben. Nu toate vin galbene din fabrică așa că proprietarii pentru a le putea pune la muncă, bagă un autocolant de culoare galbenă peste tablă și rezolvă problema. Cam asta ar fi soluția cea mai potrivită pentru cei care doresc să-și „vopsească” mașina dar nu au încredere în calitatea celor care execută asemenea lucrări. Vom trece în revistă în cele ce urmează principalele avantaje ale acestui autocolant auto de la FUEL, în ideea că veți încerca și dumneavoastră această soluție modernă.

P.S. FUEL este compania care vinde și aplică autocolant auto

Principalele avantaje ale unui autocolant auto

1.După montare nu e prea mare diferență de aspect între autocolant și vopsea. Dacă lucrarea este făcută ca la carte, nu vor fi probleme iar cei de la FUEL sunt capabili să aplice un autocolant.

  1. Prețurile sunt mult mai mici față de o vopsire clasică. Cei care și-au vopsit mașina cam știu despre ce costuri vorbesc eu. Vopsirea unui autoturism costă de obicei cam 1000 de euro dacă nu ai pretenții la vopsea. Dacă ai pretenții la vopsea, atunci distracția se dublează.
  2. Timpul de execuție este mult mai mic față de o vopsire clasică. Colantarea unei mașini, indiferent de complexitate, nu va dura mai mult de 3-5 zile lucrătoare. La vopsit, numai pregătirea mașinii poate să dureze 3 zile, ce să mai zic de vopsirea propriu-zisă care trebuie făcute în anumite condiții.

Articole Recomandate

Vrei să pleci din țară? Iată cum poți face să iei și mobila cu tine De vreo 10 ani a existat și există în continuare un adevărat exod al românilor către Vest, către străinătate. Traiul tot mai greu din România determină mulți români să-și calce pe suflet și să porneas...
Mituri despre ceaiurile pentru detoxifiere Ceaiurile pentru detoxifiere sunt populare de ceva vreme. Existenta lor nu este noua, actiunea lor nu este singulara, deci cu alte cuvinte nu te ajuta numai din aceasta privinta si acest lucru nu este...
De unde poți cumpăra cuverturi de pat ieftine și de calitate? Am fost ieri pe la magazinele de bricolaj din oraș să mă uit pe la cuverturi de pat. Am fost oarecum dezamăgit să văd niște cârpe scumpe, care nu aveau cum să se potrivească la culoare cu nuanța camer...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here