Home Diverse Trucuri pentru o coafură de mireasă perfectă

Trucuri pentru o coafură de mireasă perfectă

1089
SHARE
coafură de mireasă perfectă

Știm cât de cald este vara și cât de bine ne simțim când avem părul mai scurt. Dar dacă, dragi mirese, iubiți părul scurt, însă va doriți o coafură elegantă pentru nunta voastră, aveți la dispoziție mai multe soluții pentru o coafură perfectă.

Coafuri de mireasa deosebite cu ajutorul extensiilor de par

Extensiile de par reprezintă o metodă rapidă de a adăuga volum și lungime atunci când avem nevoie o coafură de prințesă pentru nuntă. Extensiile din păr natural Remy sunt alegerea cea mai bună, deoarece se îmbină perfect cu părul tău, pentru ca nimeni să nu poate sesiza diferența și sunt rezistente la coafare și vopsire.

Nu știi ce extensii să alegi? Iată câteva recomandări de la specialiștii BELHER:  

  • Extensiile permanente cu bandă adezivă, cu cheratină și extensiile cusute sunt potrivite pentru orice tip de păr.
  • Dacă ai părul fîn, nu îți recomandăm extensiile cu inele microring sau nanoring, deoarece oricât de bine ar fi montate este posibil să alunece. De asemenea, pentru părul rar și subțire, recomandăm extensii care se aplică la rece. Ține cont că pentru montarea extensiilor (semi)permanente, trebuie să apelezi la un salon specializat.
  • Extensiile clip-on se fixează și se demontează cu ușurință, în doar 10 minute, datorită sistemului cu micro-clipsuri, însă este posibil să nu fie alegerea cea mai potrivită pentru petrecerea de nuntă, deoarece există riscul de a aluneca după atâtea ore de mișcare și dans.

Coronițele împletite și bretonul fals – accesoriile care conferă romantism și inocență coafurii de mireasă

Coronițele împletite sunt o alegere elegantă și romantică pentru o mireasă văratica. Se fixează ușor și pot fi bază pentru orice coafură sofisticată ai în gând să porți la nuntă. Dacă nu ai timp sau nu reușești să îți faci o împletitură tip cordeluță, apelează la o coroniță împletită din păr sintetic și obții un look deosebit, în doar câteva momente, cu minim de efort.   

Voalul merge foarte bine purtat cu breton. Dacă vrei să ai breton doar în ziua nunții, poți apela la un breton fals, care se montează într-un minut.

În funcție de forma feței tale poți alege:

  • breton filat pentru fața pătrată
  • breton într-o parte pentru fața în formă de inimă
  • breton filat într-o parte sau foarte scurt, pentru o față rotundă
  • orice tip de breton pentru o față ovală.

Coafuri tip coc

Dacă nu ai părul suficient de des sau lung, folosește un coc fals, din păr sintetic, într-o nuanță identică cu cea a părului tău. Cu ajutorul unui coc „fals”, precoafat, vei obține un look elegant, cu minim de efort.    

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here