Nu știu cât de norocos trebuie să fii ca să cazi cu avionul de la 10.000 de metri înălțime și  din 109 oameni să moară 107, iar tu și cu încă o tipă să fiți singurii supraviețuitori.

Tipa asta a trecut prin multe, muzica a fost cea mai bună companie pentru ea în momentul în care a avut de făcut recuperare în urma acestui accident și se pare că a reușit să evolueze foarte mult.

Ce putem să mai spunem? Tot răul înspre bine, nu? Nu știu cum am reacționa noi dacă am fi nevoiți să arătăm ca ea din cauza arsurilor ori să trecem printr-o asemenea traumă cel puțin psihic.

Clipul de mai sus a făcut cu siguranță înconjurul lumii și asta nu doar din cauza poveștii de viață, ci din caza performanței. Tipa cântă extraordinar și e drept, poate că dacă nu ar fi avut parte de acea poveste surprinzătoare de viață nu ar fi fost băgată în seamă pentru că așa e industria show-bizz-ului peste tot în lume. S-au strâns aproape 5.5 milioane de vizualizări în mai puțin 10 zile ceea ce e mai mult decât surprinzător. O să urmărim în de aproape evoluția acestei femei greu încercate de viață și vom aduce în prim plan și celelalte interpretări pe care o să le aibă în această competiție.

Pentru prima audiție a ales să interpreteze piesa Thinking Out Loud a lui Ed Sheeran și pot spune cu toată sinceritatea că femeia asta a cântat-o dumnezeiește.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.