SHARE

După zilele obositoare şi stresante de la serviciu, cu toţii ne dorim să ajungem acasă şi să ne relaxăm în spaţiul intim şi confortabil al locuintei. Din acest motiv şi din multe altele, este foarte important modul în care ne amenajăm locuinţa. Cei mai mulţi dintre noi locuim la apartamente şi ştim cât de dificil este să exploatăm fiecare colţişor ca totul să arate foarte bine, iar spaţiul să fie folosit in mod util. Ei bine, datorită faptului că ne dorim cu toţii să ne amenajăm locuinţa original şi unic, astfel încât să nu se demodeze foarte repede, alegerea mobilierului este o decizie destul de grea. Frumuseţea mobilei trebuie să fie într-un echilibru perfect cu funcţionalitatea ei, dar trebuie să se integreze şi în spaţiul destinat. De aceea, specialiştii au venit cu o varianta foarte bună: mobilă la comandă.

De regulă, cea mai bună opţiune pentru amenajarea locuinţei este mobila la comandă. Acest tip de mobilier reprezintă cea mai bună soluţie care permite folosirea eficientă a spaţiului unei locuinţe.  Ce este mobila executată la comandă? Ei bine, aceste obiecte de mobilier sunt alternative care se execută la dimensiuni şi culori standard, oferind posibilitatea de a personaliza orice proiect, indiferent că discutăm despre bucătărie, dormitor, mobiler de living sau dulapurile pentru haine. Se poate încadra perfect în spaţiul disponibil, existând astfel posibilitatea creării designului şi structurii în funcţie de spaţiul destinat. Cu alte cuvinte, mobilă făcută la comandă se efectuează ţinând cont de dorinţele şi necesităţile clientului, existând o flexibitate din toate punctele de vedere: design, culori, accesorizare etc. Mobilierul făcut la comandă este tot mai des căutat pentru designul caselor noastre. Acest lucru se datorează costurilor mai mici, dar şi pentru că unii dintre noi ne dorim piese de mobilier originale, care nu se mai regăsesc în alte locuinţe.

Un avantaj foarte mare al alegerii unui mobilier la comandă este gama largă de produse din care putem alege, mai ales că există şi posibilitatea de personalizare a produsului final. Mobila la comandă necesită şi mai mult timp faţă de mobilierul cumpărat din showroom-uri, deoarece după ce se încep măsurătorile necesare şi elaborarea proiectului, pot trece câteva saptamani până la definitivarea comenzii. Dar, atunci când optezi pentru un serviviu de mobilă la comandă, ai garanţia că firma aleasă îţi va pune la dispoziţie o serie de materiale şi culori care se potrivesc locuinţei tale. Poţi chiar să vii cu poze cu modelul pe care îl doreşti în locuinţa ta. De asemenea, nu uita să îţi pui amprenta pe detalii (mânere, sertare interioare, cutii de depozitare etc.).

Arta-mobilei este unul dintre magazinele de specialitate, foarte renumite pentru serviciile oferite în materie de mobilier la comandă. Specialiştii arta-mobilei consideră că serviciul de efectuare al mobilierului la comandă este un mare avantaj deoarece astfel oamenii nu doar că beneficiază de modele personalizate, ci sunt şi mai ieftine în comparaţie cu obiectele de mobilier déjà efectuate. De asemenea, precizia este un alt avantaj de care beneficiem folosind mobilier la comandă deoarece astfel există posibilitatea că orice piese de mobilier să se încadreze perfect în spaţiul destinat.

Articole Recomandate

Vrei o formație de renume care să-ți cânte la nuntă? Iată de unde poți face rost... Nunta este de departe ce mai important eveniment din viețile noastre. Este momentul în care două drumuri devin unul singur, momentul în care cineva jură să ne fie alături la greu, că la bine știm cu t...
Ce patut din lemn pentru copilasi am gasit pe internet? Este bine cunoscut faptul ca atunci cand partenerii unui cuplu se pregatesc sa devina parinti experimenteaza o multitudine de sentimente combinate, extrem de diferite. De asemenea, acestia intra intr-...
Copilul tău vrea să se joace? Iată de ce ar fi mai indicată o consolă Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here