Fraților, sezonul 3 iUmor a ajuns la final. După cearta de zile mari din platou survenită din cauza lui Coco Marinescu, spiritele s-au calmat și concursul s-a desfășurat în condiții absolut normale. De câștigat, l-a câștigat o domnișoară foarte simpatică pe nume Doina Teodoru care a venit și a făcut un roast extraordinar cu cei trei jurați. Din punctul meu de vedere sezonul 3 iUmor a fost câștigat de cine a meritat. Fata asta chiar a făcut spectacol, a fost de fapt singura care a venit cu un număr mai bun în finală decât în audiții. Restul concurenților din păcate au fost mult mai slabi și singurul care a mai adus nițel spectacol, Coco Marinescu, a intrat în dizgrația lui Cheloo pentru ideile promovate.

Despre Doina, nu cunoaștem mai nimic, în afară de faptul că este o domnișoară foarte simpatică și foarte inteligentă. Să faci ce a făcut Doina atât în audiții cât și în finală ai nevoie de ceva materie cenușie. A fost de departe cea mai bună din concurs dacă analizăm numerele din punct de vedere al nivelului intelectual. Roast nu poate face oricine, sau am putea spune că nu oricine poate face un roast de calitate. Au mai venit oameni care au încercat treaba asta la iUmor, unii pe rime, alții fără rime dar la final nu a ieșit ceva extraordinar. La Doina, lucrurile au stat cu totul altfel.

Chiar dacă finala a fost una slabă în care singurii care au strălucit au fost Doina și Dan Badea (adus de Coco Marinescu), mie unul mi-a plăcut per total și rămân la părerea că acesta a fost cel mai calitativ sezon iUmor dintre toate 3. Pot spune sincer că abia aștept sezonul 4 🙂

Voi ce părere aveți despre această emisiune în general, despre cine a câștigat iUmor anul acesta (Doina Teodoru), despre scandalul cu Coco Marinescu, etc?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.