Pepe a scos o piesă nouă, Sentimente Intense îi zice și din punctul meu de vedere e o melodie foarte reușită. Din păcate nu pot spune că mă omor după muzica latino dar parcă piesa asta are ceva aparte. Despre Pepe, la fel, nu l-am mai ascultat din copilărie. De ce? Nu știu, pur și simplu m-am îndreptat mai mult către muzica electronică și m-am rupt aproape complet de tot ce înseamnă muzică românească. Cred că muzica românească se află într-o scădere continuă de calitate și singurele zvâcniri mai sunt piese precum Sentimente Intense.

În mai puțin de două săptămâni de la lansare, piesa lui Pepe a strâns aproape 1.6 milioane de vizualizări pe YouTube, ceea ce din punctul meu de vedere este mai mult decât ok. Stă foarte bine și la rația like-dislike, primind 16 mii de like-uri și doar 700 dislike-uri, semn că oamenii care au ascultat-o au plăcut-o cu adevărat. Evident, nu s-au manifestat cu like/dislike toți cei care au ascultat piesa, dar totuși, cred că rația spune destul de multe despre această piesă care va fi cu siguranță una dintre piesele verii 2017.

Cred că și versurile reușesc să adune vizualizări aici, să placă, să atragă, să scoată în evidență spiritul latin al nostru, al românilor care investesc destul de multe sentimente în relațiile în care se implică. Relațiile românești sunt de multe ori problematice din punct de vedere sentimental așa că Pepe a reușit să scoată în evidență perfect chestia asta în piesa lui pe care dacă cumva nu ați ascultat-o până acum, vă invit să o faceți, mai ales dacă ați trecut sau treceți voi înșivă printr-o relație intensă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.