Vernon Barnard a ales să cânte piesa „Story of my life” și din păcate, formatul emisiunii The Voice nu-ți permite să vezi concurentul decât în două situații: dacă apeși butonul și-i dai o șansă de a merge mai departe sau la finalul piesei, când muzica se va fi terminat. Nimeni nu a știu că Bernanrd este orb, toată lumea a aflat după ce scaunele s-au întors, unul cânte unul, dând naștere la o cascadă de lacrimi din partea unor jurați. E de înțeles, e foarte dificil să accepți că cineva cu handicap vrea să îți depășească condiția și să se ridice mult peste cei care sunt 100% sănătoși.

Clipul lui Vernon Barnard a strâns până acum 13 milioane de vizualizări în aproximativ 1 an și 2 luni și sunt sigur că nu se va opri aici. Vernon Barnard este genul de om care inspiră. Și a ales atât de bine și piesa cu care să intre în concurs…

Am să pun mai jos și cea de-a doua interpretare a lui, un „Let her go” mai mult decât magnific. Acest Vernon Barnard este un exemplu care trebuie prins în ramă, pus pe un perete. Există atât de mulți oameni nemulțumiți de viețile lor mult mai normale față de ale unui simplu orb. Dacă vă întrebați pentru ce ediție a concurat Bernard, acesta și-a făcut apariția la The Voice SA (Africa de Sud).

Acest „Let her go” vine din runda a 4-a de LIVE și din punctul meu de vedere este o piesă mai bine interpretată decât cea de la audiții. Acum, gusturile pot să difere… Voi ce credeți?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.